Van den Berg Glas

Van den Berg Glas

Uw glashandel en glaszetter

Primera/ Zwet niet opgewassen tegen Barre Wienter

Door goed spel wist Barre Wienter de mannen van Primera/Zwet aardig af te troeven, bij de singles ging het meteen al mis voor hen en verloren ze 3 van de 4 partijen, door de koppels goed in te delen wist Barre Wienter ook hier 3 van de 4 punten te pakken , tevens was de teams ronde ook voor hen en verloor Primera/Zwet met 7-2 .

Voor als je net wat meer ruimte nodig hebt

Persoonlijke- of bedrijfseigendommen veilig en goedkoop opslaan? Bergbox Opslagruimte biedt diverse opslagruimtes om al jouw materialen tijdelijk of permanent onder te brengen. Per 1 december zijn er een aantal boxen beschikbaar.

Persgroep Harderwijk haakt af

In de partij van Peter Epe Tuinhout tegen de Persgroep Harderwijk wisten de mannen van de persgroep de aansluiting met de koplopers niet te behouden.

Bergbox geeft ruimte

Bergbox heeft onlangs zes nieuwe boxen in gebruik genomen. Het gaat om boxen van ruim acht vierkante meter groot. 

Groeien, midden in de crisis

Van den Berg Glas bestaat dit jaar alweer vijftien jaar. Dat hadden Richard en Evelien van den Berg al die jaren geleden nooit gedacht. 

Van den Berg Glas viert 15 jarig jubileum

15 jaar geleden zijn Richard en Evelien van den Berg begonnen in een schuurtje, en inmiddels zijn zij het vertrouwde adres voor alle soorten glaswerk met als specialisatie hardglas, douchedeuren en loketten. 

Bedrijven Dart Competitie weer gestart.

De bedrijven dart competitie van Suez (voorheen Sita) is weer begonnen, er doen dit seizoen 11 teams mee en er is dus op elke speelavond 1 team vrij en er wordt altijd gespeeld in het Havenkwartier te Harderwijk.

Bergbox Opslagruimte voor als je meer ruimte nodig hebt

Persoonlijke- of bedrijfseigendommen veilig en goedkoop opslaan? Bergbox Opslagruimte biedt diverse opslagruimtes om al jouw materialen tijdelijk of permanent onder te brengen. Vanaf € 55,- per maand (incl. btw en excl. energie) kan je eenvoudig en betrouwbaar archieven, inboedels of bedrijfsmaterialen opslaan. Geschikt voor particulieren en zelfstandigen.

Kampioenschap nog niet beslist.

Het kampioenschap bij de Sita bedrijven dart competitie word op de laatste speeldag pas beslist, daar er tussen de nummers een en twee maar slechts twee puntjes verschil zijn gaat het kampioenschap tussen de PDC Toppers en JHD Dienstverlening.