Uitslagen bedrijven dartcompetitie: Primera Tweelingstad sluit weer aan.

Door een ruime overwinning op Peter Epe Tuinhout sluit Primera Tweelingstad weer aan bij de koplopers in de bedrijven dart competitie. 

Het was eerst nog best wel spannend bij de singles daar er vrijwel voor iedere leg goed gestreden werd, maar Primera wist over het algemeen in de beslissende legs de dubbels sneller te gooien en won ze alle vier. Bij de koppels wist Peter Epe Tuinhout toch nog een puntje te pakken. De teams ronde was weer voor Primera Tweelingstad die hierdoor won met 8-1. Ricardo van Doorn gooide een 180er voor Primera.

Suez/de Paauw nam het op tegen Cafetaria/Catering v/d Berg, hier was de onderlinge strijd groot. Bij de singles werden de punten netjes gedeeld (2-2). Bij de koppels was het Suez/de Paauw die de koppels goed ingedeeld had  zij wonnen er drie van de vier. Bij de teams ronde was het toch weer Cafetaria/Catering v/d Berg die iets vlugger wist te checken en hierdoor het verlies beperkte tot een 5-4 voor Suez/de Paauw.

Voor v/d Berg Glas zat het er niet helemaal in deze avond tegen JHD. Bij de singles liep het nog aardig en wisten ze door goed spel de punten te verdelen (2-2), maar bij koppels wilde het maar niet lukken voor v/d Berg Glas en werden ze alle vier verloren aan de JHD die tevens ook nog eens de teams ronde pakte en hierdoor met 7-2 wonnen. Julian Huisman gooide een 180er en Oscar Grift zette de hoogste finish op 144 voor de JHD.

Autobedrijf Kok mocht het opnemen tegen de kampioen van vorig seizoen, de PDC Toppers. Het was een mooie strijd tussen de beide ploegen en er werd werkelijk voor iedere leg gestreden. Zowel bij de singles als de koppels werden de punten netjes gedeeld wat ook een eerlijke uitslag was door de gelijke strijd. De teams ronde moest de winst brengen voor een van de teams, deze werd door Autobedrijf Kok gewonnen en zo werd het 5-4 voor hen. Roy Timmer gooide twee 180ers en Dennis v Maanen gooide een 180er beide voor de PDC Toppers.

Klarenbeek Timmerwerken trad aan tegen Mikado Harderwijk, hier was het Mikado die bij de singles meteen de leiding pakten door er drie van de vier te winnen. Door de koppels goed in te delen wist Klarenbeek Timmerwerken te voorkomen dat Mikado nog verder uit zou lopen en werden de punten hier netjes gedeeld, ook pakte Klarenbeek nog eens de teams ronde en was het verlies tegen Mikado beperkt gebleven tot 5-4.

Na twee partijen gaat nu aan de leiding de PDC Toppers met 14-4 gevolgd door Klarenbeek Timmerwerken, Autobedrijf Kok, Suez/de Paauw allen met 11-7, JHD met 10-8, v/d Berg Glas en Mikado met 9-9.

De eerstvolgende wedstrijden zijn op 12 oktober in het Haventje te Harderwijk. Aanvang 19.30 uur

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info