Autobedrijf Kok pakt eerste winst.

Door goed en sterk spel pakte Autobedrijf Kok zijn eerste winst in de bedrijven dart competitie, ze mochten aantreden tegen Yenghe Foods.

Bij de singles ging het nog mooi gelijk op en werden de punten gelijkelijk gedeeld, maar bij de koppels was telkens Autobedrijf Kok die beter kon checken en wonnen ze er drie van de vier, maar de teams ronde was toch nog voor Yenghe Foods, die hierdoor met 5-4 verloren van Autobedrijf Kok.

Primera Tweelingstad had het iets moeilijker met v/d Berg Glas, bij de singles kwam v/d Berg Glas goed uit de start blokken en wonnen ze er drie van de vier, maar door de koppels goed in te delen kwam Primera Tweelingstad weer goed terug door de punten te delen, de teams ronde werd toch weer door v/d Berg Glas gewonnen en verloor Primera Tweelingstad met 3-6.

JHD Dienstverlening speelde tegen Klarenbeek Timmerwerken, JHD dacht bij de singles dat het een gelopen wedstrijd was daar ze met 3-1 voor kwamen te staan, ook bij de koppels pakten ze 3 van de vier punten, maar door goed en strak te gooien wist Klarenbeek Timmerwerken het verlies te beperken door de teams ronde te winnen. Eindstand 6-3 voor JHD Dienstverlening.

Peter Epe Tuinhout moest aantreden tegen Cafetaria/Catering v/d Berg, deze dachten dat het een gelopen wedstrijd zou worden daar het bij de singles al 3-1 voor v/d Berg was, maar de mannen van Peter Epe Tuinhout kwamen bij de koppels sterk terug en wonnen zij er 3 van de 4 en was de stand weer gelijk(4-4) en mocht de teams ronde voor een van hen de winst brengen, deze werd door Peter Epe Tuinhout gewonnen en werd het 5-4 voor hen.

Peter Kersbergen gooide een 180'er voor Cafetaria/Catering v/d Berg.

De match van de avond was de PDC Toppers tegen de Sita, daar de PDC Toppers maar 1puntje achter de Sita staan en ze heel graag de koppositie van hen willen over nemen, bij de singles liet de Sita zien dat ze daar niet voor niets staan en pakten zij 3 van de 4 punten, bij de koppels was het erg spannend daar er vrijwel voor iedere leg gestreden werd en was de stand hier dat er bij de koppels de punten gedeeld werden. De teams ronde werd door de JHD Dienstverlening gewonnen en was de eindstand 5-4 voor de Sita.
Stand na 5 partijen Punten 180 H.F.
1e SITA Harderwijk 32-13    
2e JHD Dienstverlening 30-15 1 x   
3e PDC Toppers 30-15 3 x   
4e Yenghe Foods 23-22 3 x   
5e Cafetaria/Catering v/d Berg 22-23 2x  
6e Klarenbeek Timmerwerken 22-23    
7e van den Berg Glas 21-24    
8e Peter Epe Tuinhout 18-27    
9e Autobedrijk Kok 14-31   132
10e Primera Tweelingstad 13-32 1x  

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info