Uitslagen Bedrijven dartcompetitie: J H D Dienstverlening en Glasbewassing pakt de winst.

Door sterk spel weet JHD weer in de koppositie van de bedrijven dart competitie mee te draaien, ze moesten het opnemen tegen het team van Peter Epe Tuinhout.

Bij de singles pakte JHD drie van de vier punten door goed te checken, maar de mannen van Peter Epe Tuinhout lieten zich niet zomaar wegspelen

Want zowel bij de singles als de koppels had Peter Epe echt wel kansen maar er werd door hun slecht gecheckt en verloren ze zowel alle koppels als de teams ronde, maar wel met opgeheven hoofden en werd de eindstand 8-1 voor JHD Dienstverlening.

Jaap Verhoef gooide een 180er voor de JHD.


Bij de wedstrijd tussen Primera Tweelingstad en Autobedrijf Kok was het een mooie en spannende strijd, bij de singles werd er goed gestreden en de punten netjes gedeeld. Bij de koppels was het Autobedrijf Kok die hier de overhand had, door sterk spel en goed checken pakten ze drie van de vier punten, de teams ronde werd daartegen door goed spelen door Primera Tweeligstad gewonnen en konden deze het verlies beperken tot 5-4.

De PDC Toppers speelden een aardige partij tegen Yenghe Foods, bij de singles ging het mooi gelijk op en werden de punten netjes gedeeld, maar door dat er onverwachts een speler van Yenghe werd weggeroepen moesten deze met drie spelers verder aan de koppels beginnen.  Het werd voor Yenghe nu een ware walk over en werden alle koppels door de PDC Toppers gewonnen, tevens was de teams ronde voor hen en werd de eindstand 7-2 voor hen.

Kadir Kubelay gooide nog wel een 180er voor Yenghe Foods.


Mikado Harderwijk nam het op tegen Suez/de Paauw, hier was het zowel bij de singles als de koppels Suez/de Paauw wat de klok sloeg. Mikado probeerde van alles maar kon niet op tegen het geweld van de tegen partij die zowel alle singles als alle koppels won.
Maar door niet de kop in de wind te gooien wist Mikado toch nog de teams ronde te winnen en werd de eindstand 8-1 voor Suez/de Paauw.

Bij de wedstrijd tussen Cafetaria/Catering v/d Berg en v/d Berg Glas was het onderling een mooie strijd en werd er zowel bij de singles als de koppels vrijwel voor iedere leg gestreden. Bij de singles was het Cafetaria/Catering v/d Berg die telkens in de beslissende leg goed wist te checken en werd het 3-1 voor hen. Bij de koppels werden de punten onderling netjes gedeeld en de teams ronde was ook voor Cafetaria/Catering v/d Berg die hierdoor met 6-3 van v/d Berg Glas won.

De tussenstand na drie partijen

Stand na drie partijen Punten 180ers H.F.
1. Suez / de Paauw 19-8    
2. PDC Toppers 18-9 4  
3. JHD Dienstverlening 17-10 4 144
4. Autobedrijf Kok 16-11    
5. Klarenbeek Timmerwerken 15-12 1  
6. Mikado Darts 14-13    
7. Cafetaria en Catering van den Berg 12-15 1  
8. Primera Tweelingstad 12-15 1  
9. v.d. Berg Glas 11-16 1  
10. Yenghe Foods 9-18 1  
11. Peter Epe Tuinhout 7-20    

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info