Dartcompetitie Harderwijk: JHD Dienstverlening verslaat koploper

Het was een spannende strijd tussen JHD Dienstverlening en de PDC Toppers voor de bedrijven dart competitie.

Bij de singles werd er voor iedere leg gestreden en was het erg spannend wie hier de punten zou binnen halen voor zijn team, JHD pakte er drie van de vier door telkens iets vlugger te checken in de beslissende leg, bij de koppels werden de punten netjes gedeeld , de teams ronde werd door JHD Dienstverlening gewonnen en werd de eindstand 6-3 voor hen. Hendrik Adelaar gooide een 180er voor de PDC Toppers.

Yenghe Foods speelde een mooie pot tegen v/d Berg Glas en hield hierdoor de aansluiting met de drie koplopers. Bij de singles ging het voor Yenghe erg voortvarend daar v/d Berg Glas geen vuist kon maken en slecht kon checken werd het 4-0 voor hen , bij de koppels kwam v/d Berg Glas weer mooi terug en werden hier de punten gedeeld, maar de teams ronde was weer voor Yenghe Foods die hierdoor met 7-2 wonnen. Kadir Hansu gooide een 180er voor Yenghe Foods en Jan Kok gooide een 180er voor v/d Berg Glas.

Autobedrijf Kok nam het op tegen Peter Epe Tuinhout, bij de singles waren de mannen van Autobedrijf Kok in de winning moet en wonnen ze er drie van de vier, bij de koppels gaven de mannen van Peter Epe Tuinhout goede weerstand en werden de punten gedeeld, de teams ronde was weer voor Autobedrijf Kok die daardoor met 6-3 wonnen.

Catering/Cafetaria v/d Berg moest het opnemen tegen Primera Tweelingstad, het was bij de singles al erg spannend daar er voor iedere leg gestreden werd. De punten werden hier dan ook netjes gedeeld, maar bij de koppels was het Primera Tweelingstad die telkens de punten wist te gooien en vlug te checken en hierdoor drie van de vier punten pakte, tevens was de teams ronde voor hen en verloor Catering/Cafetaria v/d Berg met 6-3 van hen.  Damian Hoksbergen gooide een 180er voor v/d Berg en Ricardo van Doorn een 180er voor Primera Tweelingstad.

Klarenbeek Timmerwerken had de eer om het op te nemen tegen de Sita, in deze partij liet de Sita zien dat het toch wel graag weer wil meespelen om de titel, Klarenbeek Timmerwerken kreeg echt wel kansen om wat punten te pakken maar helaas konden ze slecht checken. Bij de singles pakte de Sita alle vier de punten en bij de koppels pakten ze er drie van de vier, tevens was de teams ronde voor hen en verloor Klarenbeek Timmerwerken met 8-1 van de Sita. William gooide een 180er voor Klarenbeek Timmerwerken.
 
Stand na 11 partijen Punten 180 H.F.
1e JHD Dienstverlening 68-31 4x  
2e PDC Toppers 67-32 9x  
3e SITA Harderwijk 60-39 3x  
4e Yenghe Foods 56-43 7x 144
5e Cafetaria en Catering van den Berg 48-51 4x  
6e Primera Tweelingstad 47-52 3x  
7e Van den Berg Glas 42-57 3x  
8e Klarenbeek Timmerwerken 38-61 2x  144
9e Autobedrijf Kok 37-62    
10e Peter Epe Tuinhout 32-67    

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info