Bedrijven Dart Competitie weer gestart

De Suez bedrijven dart competitie is ondanks het Corona virus toch weer opgestart. Er hebben zich wel enkele teams zich voor dit seizoen afgemeld daar deze spelers in de verzorgende sector werkzaam zijn en er zijn nu evengoed nog acht teams over.

Het zag er eerst nog uit dat het seizoen 2020/2021 geen doorgang kon vinden, maar door verschillende maatregelen te treffen kon de bedrijven competitie toch doorgaan. Dank hiervoor aan de vrijwilligers van het Havenkwartier.      

Kroon Catering nam het in hun eerste partij op tegen de PDC Toppers, men kon direct bij de singles als zien dat de mannen van de PDC Toppers al aardig in vorm waren en kon Kroon geen vuist maken en verloor Kroon alle vier de singles, ook bij de koppels en de teams ronde had Kroon Catering geen schijn van kans en pakte de PDC Toppers ook hier alle punten wat de eindstand bepaalde op 9-0 voor de Toppers.
Autobedrijf Kok speelde hun eerste partij tegen JHD , Kok wist bij de singles slechts een puntje van JHD af te snoepen, ook bij de koppels was JHD iets te sterk voor autobedrijf Kok en ook hier pakten zij slechts een punt, door ook nog de teams ronde te verliezen verloor Kok met 2-7 van JHD.

Peter Epe Tuinhout mocht aantreden tegen v/d Berg Glas , deze teams zijn aan elkaar gewaagd en het beloofd dan ook altijd een leuke en spannende partij te worden, bij de singles bleek het ook nu weer het geval te zijn en werden zoals verwacht de punten netjes gedeeld (2-2), door de teams goed in te delen wist Peter Epe net iets beter te scoren dan v/d Berg Glas waardoor Peter Epe hier 3 van de 4 punten pakten, door iets vlugger te checken wist Peter Epe ook nog de teams ronde naar zich toe te trekken wat de eindstand bepaalde op 6-3 voor hen.

Spicy (voorheen Suez) trad aan tegen Boersma/ de Wilde, in deze partij kon je goed zien dat de mannen van Spicy al een beetje getraind hadden en hierdoor viel het in deze partij  allemaal net even hun kant op en hadden de mannen van Boersma/ de Wilde geen geluk, bij de singles pakte Spicy alle vier de punten, bij de koppels kon Boersma/ de Wilde nog een puntje van de vier afpakken, de teams ronde werd ook nog door Spicy gewonnen en werd het 8-1 voor hen. Peter de Lange gooide een 180er voor Spicy.
 
Stand na 1 partij Punten 180 H.F.
1e PDC Toppers 9-0    
2e Spicy 8-1 1  
3e JHD Dienstverlening 7-2    
4e Peter Epe Tuinhout 6-3    
5e Van den Berg Glas 3-6    
6e Autobedrijf Kok 2-7    
7e Boersma/de Wilde 1-8    
8e Kroon Catering 0-9    

 

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info