Kampioenschap nog niet beslist.

Het kampioenschap bij de Sita bedrijven dart competitie word op de laatste speeldag pas beslist, daar er tussen de nummers een en twee maar slechts twee puntjes verschil zijn gaat het kampioenschap tussen de PDC Toppers en JHD Dienstverlening.

Autobedrijf Kok mocht het opnemen tegen JHD Dienstverlening, hier was het bij de singles dat JHD liet zien dat ze de punten goed konden gebruiken om de eerste plaats te pakken, ze wonnen deze alle vier, bij de koppels was het nog aardig spannend omdat er vrijwel voor iedere leg gestreden werd maar pakte de JHD er hier toch nog drie van de vier punten, ook was de teams ronde voor hen en verloor Autobedrijf Kok ondanks een mooie strijd met 8-1 van hen.
 
Ook de PDC Toppers hadden de punten hard nodig en gingen er dan ook vol voor tegen Peter Epe Tuinhout, bij de singles lieten de PDC Toppers meteen al zien dat ze graag de leiding in de competitie willen behouden en pakten ze alle vier de punten, ook bij de koppels pakten ze alle vier de punten ondanks het toch wel strakke spel van Peter Epe Tuinhout, die maar niet konden checken. Ook de teams ronde was voor de PDC Toppers die hiermee met 9-0 wonnen.
 
Spannender was het bij de onderlinge strijd tussen Yenghe Foods en Primera Tweelingstad, hier waren de mannen goed aan elkaar gewaagd en werden de punten bij de singles netjes gedeeld, door de koppels goed in te delen bleef het ook hier spannend en werden de punten gedeeld en mocht de teams ronde de beslissing brengen, deze werd nipt door Primera Tweelingstad gewonnen en verloor Yenghe Foods hierdoor met 5-4 van hen.
 
Cafetaria/Catering v/d Berg speelde een strakke partij tegen Klarenbeek Timmerwerken, bij de singles kon het alle kanten op gaan daar er voor iedere leg gespeeld moest worden uit eindelijk was het v/d Berg die er met drie van de vier punten vandoor ging, ook bij de koppels waren de teams aan elkaar gewaagd maar ook hier pakte v/d Berg drie van de vier punten, de teams ronde was toch nog voor Klarenbeek Timmerwerken en was de eindstand 6-3 voor v/d Berg.
 
Voor de Sita maakte het niet zoveel meer uit wat ze tegen v/d Berg Glas zouden scoren als ze het verlies maar beperkt zouden houden. Bij de singles pakte de Sita meteen al drie van de vier punten daar ze vlugger waren met checken, ook bij de koppels kwam het er telkens weer op aan wie er het beste kon checken, ook hier bleek dat de Sita dat het beste kon en pakten zij alle vier de punten ook was de teams ronde voor hen en verloor v/d Berg Glas met 8-1 van hen.
Heino v. Meekeren en Marc gooiden beide een 180er voor de Sita.
 
Stand na 17 partijen Punten 180 H.F.
1e PDC Toppers 115-38  14x  
2e JHD Dienstverlening  113-40 6x  
3e SITA Harderwijk  91-62   9x  
4e Cafetaria en Catering van den Berg 79-74  5x  
5e Yenghe Foods 76-77   9x 144
6e Primera Tweelingstad 72-81  4x   
7e  Klarenbeek Timmerwerken 57-96 2x 144
8e Autobedrijf Kok 57-96 5x   
9e  v/d Berg Glas     55-98  4x  
10e Peter Epe Tuinhout 50-103  2x  

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info