Uitslagen bedrijven dartcompetitie: Peter Epe Tuinhout pakt uit

Door sterk spel wisten de mannen van Peter Epe Tuinhout goed te scoren tegen Mikado Darts en Trophy.

Meteen al bij de singles ging het hen voor de wind en wisten ze deze alle vier te winnen daar ze geen problemen hadden met het checken van de legs, bij de koppels wist Mikado toch nog een koppel te winnen en tevens werd door hen de teams ronde gewonnen en bleef het verlies beperkt tot een 7-2 voor Peter Epe Tuinhout.

Catering/Cafetaria v/d Berg nam het op tegen JHD Dienstverlening, hier was het bij de singles JHD die de boven toon voer en er drie van de vier punten pakte, bij de koppels waren de teams goed aan elkaar gewaagd en werden de punten netjes gedeeld, de teams ronde werd door JHD Dienstverlening gewonnen en bepaalde hierdoor de eindstand op 6-3 voor hen.

Een mooie en spannende partij was het tussen Autobedrijf Kok en Klarenbeek Timmerwerken, bij de singles leek het er nog op dat Autobedrijf Kok een makkelijke avond had door drie van de singles te winnen, maar door de koppels goed in te delen wist Klarenbeek weer goed terug te komen en pakten zij hier drie van de vier punten en was de stand weer gelijk. De teams ronde werd gewonnen door Klarenbeek Timmerwerken en zette hierdoor de eindstand op 5-4 voor hen.

Primera Tweelingstad speelde tegen Yenghe Foods, ook hier kon je zien bij de singles dat de teams aardig aan elkaar gewaagd waren en werden de punten bij de singles netjes gedeeld (2-2), bij de koppels was het echter Yenghe Foods die de koppels net iets beter ingedeeld hadden en pakten zij drie van de vier punten, tot slot pakten ze ook nog de teams ronde door net iets vlugger te checken en verloor Primera Tweelingstad met 6-3 van hen.

De match van de avond was eigenlijk wel de PDC Toppers tegen Suez/de Paauw, hier ging het er eigenlijk wel om wie de koppositie zou behouden of overnemen, bij de singles was het erg spannend en werden de punten gedeeld (2-2). Bij de koppels werd de wedstrijd beslist, door deze goed in te delen pakten de PDC Toppers alle vier de punten en waren de mannen van Suez/de Paauw wel een beetje aangeslagen en verloren zij ook nog eens de teams ronde waardoor de eindstand 7-2 werd. Roy Timmer gooide een 180er en Dennis v Maanen gooide zelfs 2 180ers voor de PDC Toppers.

De tussenstand 

 
Stand  Punten 180ers H.F.
1. PDC Toppers 31-14 8x  
2. JHD Dienstverlening 30-15 4x 144
3. Suez/de Paauw 27-18    
4. Klarenbeek Timmerwerken 25-20 1x  
5. Autobedrijf  Kok 24-21 1x  
6. Cafetaria en Catering van den Berg 21-24 2x  
7. Primera Tweelingstad 19-26 1x  
8. Van den Berg Glas 18-27 1x  
9. Mikado Darts/Trophy 17-28    
10. Yenghe Foods 17-28 1x  
11. Peter Epe Tuinhout 15-30    

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info