Darts: J H D Dienstverlening/van den Berg Glas slaat toe

Door sterk en strak spel weet JHD de koppositie van de Sita over te nemen. 

JHD speelde een spannende partij tegen v/d Berg Glas, bij de singles pakte JHD meteen al drie van de vier punten en door de koppels goed in te delen pakten ze er hier ook drie van de vier, maar v/d Berg Glas liet zich bij de teams ronde niet uit het veld slaan en won deze zodat het verlies voor hen beperkt bleef tot 6-3. Rene Verhoef gooide een 180er voor JHD Dienstverlening.

Klarenbeek Timmerwerken speelde een mooie pot tegen Autobedrijf Kok, hier werd er bij de singles werkelijk voor iedere leg gestreden en wist Klarenbeek drie keer de beslissende leg te winnen (3-1), bij de koppels was het ook aardig spannend maar hier werden de punten gedeeld, maar de teams ronde was overtuigend voor Klarenbeek Timmerwerken die hierdoor met 6-3 van Autobedrijf Kok won.

Yeghe Foods maakte er een spannende partij van tegen de PDC Toppers die graag een mooi resultaat wilden neerzeten zodat ze dan de kop positie van de Sita konden over nemen, maar Yenghe Foods gaf zich niet zomaar over en streed voor iedere leg. Bij de singles en de koppels werden de punten netjes gedeeld en werd de teams ronde verrassend gewonnen door Yenghe Foods die hierdoor met 5-4 van de PDC Toppers won. Kubelay Hansu gooide een 180er voor Yenghe Foods en Roy Timmer gooide een 180er voor de PDC Toppers.

Peter Epe Tuinhout mocht het opnemen tegen Primera Tweelingstad, hier was het bij de singles Peter Epe Tuinhout die bij de singles heel voortvarend van start ging door er drie van de vier te winnen, bij de koppels was het erg spannend en werd er voor iedere leg gestreden, hier was het de Primera Tweelingstad die iets vlugger kon checken en er drie van de vier punten pakte waardoor de stand weer gelijk was en de teams ronde de beslissing moest brengen, deze werd door Primera gewonnen  en werd het 5-4 voor hen.

Sita Harderwijk speelde tegen Cafetaria/Catering v/d Berg, bij de singles had de Sita het al in de gaten dat het niet hun avond was daar er twee zieken waren en Albert ondanks een rug blessure toch moest spelen daar ze maar vijf spelers hebben. Bij de singles pakte v/d Berg meteen al drie van de vier punten, ook bij de koppels kon Sita geen potten breken en verloren ze er drie punten tevens werd ook nog de teams ronde aan cafetaria/catering v/d Berg verloren en werd de eindstand 7-2 voor v/d Berg. Damian Hoksbergen gooide een 180er voor v/d Berg.
 
Stand na 6 partijen Punten 180 H.F.
1e JHD Dienstverlening 36-18 2x  
2e PDC Toppers 34-20 4x  
3e SITA Harderwijk 34-20    
4e Cafetaria/Catering van den Berg 29-25 3x  
5e Yenghe Foods 28-26 4x  
6e Klarenbeek Timmerwerken 28-26    
7e van den Berg Glas 24-30    
8e Peter Epe Tuinhout 22-32    
9e Primera Tweelingstad 18-36 1x  
10e Autobedrijf Kok 17-37   132

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info