Darten: Primera Tweelingstad plaatsen Yenghe Foods terug

Door sterk spelen wist Primera Tweelingstad Yenghe Foods de baas te blijven bij de bedrijven dart competitie.

Bij de singles was het aardig spannend, daar er voor iedere leg gestreden werd, hierdoor werden de punten netjes gedeeld, maar bij de koppels was Primera Tweelingstad oppermachtig door de koppels goed in te delen en werden hier alle vier de punten door hen behaald, de teams ronde werd toch nog door Yenghe Foods gewonnen waardoor het verlies beperkt bleef tot 6-3 voor Primera Tweelingstad. Roland verbeterde de hoogste finish met een check van 144 voor Yenghe Foods.

JHD Dienstverlening wist door sterk spel tegen Autobedrijf Kok zijn koppositie vast te houden, bij de singles wist JHD er drie van de vier te winnen, maar door de moed niet op te geven en sterk spel wist Autobedrijf Kok bij de koppels de punten te laten delen (2-2), maar bij de teams ronde was JHD dienstverlening net even te sterk voor hen  en verloor Autobedrijf Kok met 6-3 van hen.

De PDC Toppers waren er op gebrand om de koppositie van de JHD over te nemen, daar de Sita de vorige keer veel puntjes hadden laten liggen. Ze mochten aantreden tegen Peter Epe Tuinhout die door omstandigheden met een wissel aan de wedstrijd  moest beginnen, ze gaven bij de singles goed verweer, maar de PDC Toppers wisten telkens op het beslissende moment te checken en pakten hier alle vier de punten, ook bij de koppels waren de PDC toppers genadeloos en wonnen ze deze allemaal, tevens was de teams ronde voor hen en was de eindstand 9-0. Roy Timmer gooide ook nog een 180er voor de PDC Toppers.

Klarenbeek Timmerwerken speelde tegen Cafetaria/Catering v/d Berg, bij de singles liet v/d Berg zien dat ze wel graag bij de top willen horen en pakte ze drie van de vier punten, bij de koppels gaf Klarenbeek Timmerwerken goede tegenstand en moest er voor iedere leg gegooid worden en werden de punten netjes gedeeld, de teams ronde was ook aardig spannend daar beide teams op een uitgooi stonden en hier was het ook Klarenbeek Timmerwerken die met het punt aan de haal ging en hierdoor het verlies wist te beperken tot 4-5. Peter van Dijk wist ook de hoogste finish te verbeteren naar 144 voor Klarenbeek Timmerwerken.

v/d Berg Glas nam het op tegen de Sita, beide teams waren erop gebrand om een goed resultaat neer te zetten en hiermee de aansluiting met de kop te behouden. Het was bij de singles meteen al aardig spannend daar er voor iedere leg gestreden werd en zodoende de punten netjes gedeeld werden, ook bij de koppels was het erg spannend maar wist de Sita toch hier er drie van de vier te winnen, ook was de teams ronde voor hen waardoor v/d Berg Glas met 6-3 verloor van de Sita. Jan Kok gooide nog wel een 180er voor v/d Berg Glas. 

De eerstvolgende wedstrijden zijn op 23 December in het Haventje te Harderwijk. Aanvang 19.30 uur.
 
Stand na 8 partijen Punten 180 H.F.
1e J.H.D. Dienstverlening 50-22 3x  
2e PDC Toppers 50-22 6x  
3e SITA Harderwijk 41-31    
4e Cafetaria en Catering van den Berg 39-33 3x  
5e Yenghe Foods 39-33 4x 144
6e Klarenbeek Timmerwerken 34-38   144
7e van den Berg Glas 31-41 1x  
8e Primera Tweelingstad 30-42 1x  
9e Peter Epe Tuinhout 23-49    
10e Autobedrijf Kok 23-49    

 

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info