Bedrijven in Harderwijk en Hierden

Electro World Harderwijk

Op zoek naar het juiste product voor jou? Bij Electro World Harderwijk sta jij als klant voorop. Onze specialisten helpen je graag in onze winkel. Kom langs of krijg persoonlijk advies op afspraak. 

Stad als Podium Harderwijk

Stichting Stad als Podium (SAP) is de centrale organisatie voor stadsbrede programmering en promotie van podiumkunsten in de gemeente Harderwijk. Stad als Podium is een initiatief van een groep culturele organisaties uit Harderwijk en omgeving en wordt ook in samenwerking met deze partners vormgegev…

Artiflex

Wij zijn specialist in gekwalificeerde vakmensen in de sector bouw, infra en (proces)techniek. Wij lopen voorop in de regio door de meest innovatieve technologie, een groot database aan vakmensen, uitstekende marktkennis en gedreven personeel op onze vestiging.

Autobedrijf Harderwijk - Hans van den Broek

Al 24 jaar gevestigd aan de Réaumurstraat 10a in Harderwijk. Wij zijn een universele garage waar alle automerken welkom zijn.

Autobedrijf Heersmink Harderwijk

De verkoop van nieuwe en gebruikte auto's speelt al ruim 65 jaar een prominente rol bij Autobedrijf Heersmink. Wij zijn een universeel autobedrijf, aangesloten bij de Bovag.

Autotaalglas Harderwijk

AU! Wij weten het, ruitschade is heel vervelend. Gelukkig is deze pijn snel verholpen in de vestiging in Harderwijk. Het ongemak van ruitschade lossen we snel en vakkundig voor je op. Zonder franje. Autotaalglas helpt. Altijd.

2ICT Netwerk en ICT Professionals

2ICT is een innovatieve, regionaal opererende ICT dienstverlener voor het MKB met locaties in Zwolle en Harderwijk. Wij helpen organisaties met het maken van de juiste ICT keuzes. Door onze jarenlange ervaring weten we welke ICT uitdagingen er spelen. Als partner helpen we jouw organisatie om mee te…

Bakkerij van Dongen

Bakkerij van Dongen is een ambachtelijk bedrijf met 2 productievestigingen en 8 winkels waar betrokken en enthousiaste medewerkers zich inzetten om kwaliteitsvolle producten te maken en te verkopen.