Bedrijven in Harderwijk en Hierden

AMO Bouw & Onderhoud

Een dynamische bouwonderneming die zich heeft gespecialiseerd in bouwkundige aanpassingen, service, onderhoud, gevelrenovatie, gevelbekleding en verbouwingen.

Dalton 17

Met diverse flex- en vergaderruimtes, een lunchroom en Fit20 in het pand, biedt Dalton 17 een uniek en compleet concept voor de ondernemers van Harderwijk en omgeving

Autobedrijf Harderwijk - Hans van den Broek & zn.

Al 24 jaar gevestigd aan de Réaumurstraat 10a in Harderwijk. Wij zijn een universele garage waar alle automerken welkom zijn.

Automatisering en Computerbedrijf 2ICT

Door alle techniek samen te brengen tot een geoptimaliseerd bedrijfsproces komt u tot hele nieuwe inzichten. ICT met meerwaarde!

Beautycenter@PNC Cosmetics

Gun jezelf het beste!  Een heerlijke schoonheidsbehandeling voor het gezicht en lichaam. U kunt bij ons terecht voor een tal van (deel-) behandelingen. 

Beelen Haardhout en Houthandel Hierden

Bij Beelen Houthandel in Hierden kunt u terecht voor gemengd haardhout: eik, beuk en es. Ook verkoop van creo palen en diverse planken.

Beleef Staverden

Culinair genieten op een unieke locatie te midden van de 17e eeuwse kasteeltuinen van het landgoed. Van een kopje koffie met iets lekkers, een uitgebreide lunch à la carte tot een exclusief 5-gangen diner.

Bestisol Harderwijk

Van enkel kozijntje of isolatieruit tot complexe projecten qua renovatie of onderhoud. Bestisol Harderwijk u hierbij adviseren en kunnen het voor u realiseren.