Bedrijven in Harderwijk en Hierden

Harderwijk Maritiem

Harderwijk Maritiem staat voor: altijd voor een goed- en persoonlijk contact, altijd de beste kwaliteit en ruim 25 jaar ervaring in onderhoud en reparatie van scheepsmotoren.  

Sportcafé de Rumels

Niels en Kim Stijkel zijn de beheerders van de sportzalen en eigenaren van Sportcafé de Rumels in Hierden. Een centrale plek waar door allerlei verenigingen gesport wordt. In de avonden en weekenden, als er geen wedstrijdactiviteiten zijn, kunnen er besloten feesten gegeven worden. 

Ermelo is een prachtig dorp gelegen aan de rand van de Veluwe, aan het Veluwemeer. Of u nu door de bossen of over de heide, langs het water of door het agrarisch gebied wilt fietsen of wandelen, in de gemeente Ermelo kan het allemaal! Het hele jaar door worden er leuke activiteiten en verschill…

Autobedrijf Harderwijk - Hans van den Broek & zn.

Al 24 jaar gevestigd aan de Réaumurstraat 10a in Harderwijk. Wij zijn een universele garage waar alle automerken welkom zijn.

Auto Flevo Bedrijfswagens

Bij Auto Flevo begrijpen we als geen ander waar het voor u om draait: optimaal rijgenot en snelle vakkundige service. Daar zijn we dan ook helemaal op ingericht. Zowel particulier als voor uw bedrijfswagen staan we dag en nacht voor u klaar.

Bakkerij van Dongen

Bakkerij van Dongen is een ambachtelijk bedrijf met 2 productievestigingen en 8 winkels waar betrokken en enthousiaste medewerkers zich inzetten om kwaliteitsvolle producten te maken en te verkopen.

Autobedrijf Heersmink Harderwijk

De verkoop van nieuwe en gebruikte auto's speelt al ruim 65 jaar een prominente rol bij Autobedrijf Heersmink. Wij zijn een universeel autobedrijf, aangesloten bij de Bovag.

Automatisering en Computerbedrijf 2ICT

Door alle techniek samen te brengen tot een geoptimaliseerd bedrijfsproces komt u tot hele nieuwe inzichten. ICT met meerwaarde!