Bedrijven in Harderwijk en Hierden

Artiflex

Wij zijn specialist in gekwalificeerde vakmensen in de sector bouw, infra en (proces)techniek. Wij lopen voorop in de regio door de meest innovatieve technologie, een groot database aan vakmensen, uitstekende marktkennis en gedreven personeel op onze vestiging.

Autobedrijf Harderwijk - Hans van den Broek

Al 24 jaar gevestigd aan de Réaumurstraat 10a in Harderwijk. Wij zijn een universele garage waar alle automerken welkom zijn.

Autobedrijf Heersmink Harderwijk

De verkoop van nieuwe en gebruikte auto's speelt al ruim 65 jaar een prominente rol bij Autobedrijf Heersmink. Wij zijn een universeel autobedrijf, aangesloten bij de Bovag.

Autotaalglas Harderwijk

AU! Wij weten het, ruitschade is heel vervelend. Gelukkig is deze pijn snel verholpen in de vestiging in Harderwijk. Het ongemak van ruitschade lossen we snel en vakkundig voor je op. Zonder franje. Autotaalglas helpt. Altijd.

2ICT Netwerk en ICT Professionals

Door alle techniek samen te brengen tot een geoptimaliseerd bedrijfsproces komt u tot hele nieuwe inzichten. ICT met meerwaarde!

Bakkerij van Dongen

Bakkerij van Dongen is een ambachtelijk bedrijf met 2 productievestigingen en 8 winkels waar betrokken en enthousiaste medewerkers zich inzetten om kwaliteitsvolle producten te maken en te verkopen.

Balde's Banden Service

De meeste reparaties en montages kunnen zonder afspraak gedaan worden. Zoals het wisselen van zomer- of winterbanden. “Wij hebben een eigen opslag voor de bandensets. Hierdoor hoef je hooguit een kwartiertje te wachten en zijn we ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.”

Bart Jansen Makelaars

Bart Jansen is een NVM Makelaar in Harderwijk. Het kantoor bevindt zich aan de engelserf 28. Vanuit deze voormalige burgemeesterswoning met karakteristieke riet gedekte kantoor bedienen zij hun cliënten in Harderwijk, Ermelo en de Noord Veluwe.