Darten: J H D Dienstverlening verslaat Sita Harderwijk

Sita Harderwijk nam het voor de bedrijven dart competitie op tegen JHD Dienstverlening.

Het was ondanks het grote verlies van de Sita toch een spannende strijd onderling, bij de singles en de koppels werd er vrijwel voor iedere leg gestreden, maar kwam telkens de JHD er als winnaar uit. Bij de singles werd het 3-1 voor hen, bij de koppels wonnen ze deze alle vier door op het beslissende moment te checken, tevens pakten ze de teams ronde en werd de eindstand 8-1 voor JHD Dienstverlening. Ruud Vledder gooide nog wel een 180er voor de Sita Harderwijk.
 
Klarenbeeks Timmerwerken mocht het opnemen tegen de PDC Toppers, de PDC Toppers waren er op gebrand om een goed resultaat neer te zetten, daar ze anders de koppositie zouden verliezen aan JHD Dienstverlening, bij de singles als de koppels gaf Klarenbeek Timmerwerken nog wel een beetje strijd, maar wisten de mannen van de PDC Toppers telkens de wedstrijd naar hun hand te zetten bij de singles als de koppels pakten ze alle vier de punten, maar de teams ronde werd overtuigend gewonnen door Klarenbeek die hierdoor verloor met 8-1. Remco gooide een 180er voor de PDC Toppers.
 
Autobedrijf Kok speelde een mooie partij tegen de Primera Tweelingstad, bij de singles was het nog de Primera die drie van de vier punten pakte, maar bij de koppels kwam Autobedrijf Kok weer sterk terug en pakten zij drie van de vier punten en was de stand weer gelijk. Door de teams ronde te winnen werd het 5-4 voor Kok. Melvin Westerink gooide een 180er voor Autobedrijf Kok.
 
Peter Epe Tuinhout moest aantreden tegen Yenghe Foods, hier ging het bij de singles mooi gelijk op en werden de punten netjes gedeeld, maar bij de koppels was het erg spannend daar er voor iedere leg gespeeld moest worden en was het Yenghe Foods die het beste in checken was en hierdoor er drie van de vier won, tevens was de teams ronde voor hen en verloor Peter Epe Tuinhout met 6-3 van Yenghe Foods.
 
v/d Berg Glas speelde tegen Cafetaria/Catering v/d Berg, ook hier was het bij de singles aardig spannend en werd er vrijwel voor iedere leg gestreden, daardoor werden de punten ook hier netjes gedeeld (2-2), maar door de koppels beter in te delen wist Cafetaria v/d Berg er hier drie van de vier te winnen, ook was de teams ronde voor hen en verloor v/d Berg Glas met 6-3 van hen.
 
Stand na 16 partijen Punten 180 H.F.
1e PDC Toppers 106-38 14 x   
2e JHD Dienstverlening 105-39 8 x  
3e SITA Harderwijk 83-61 7 x  
4e Cafetaria en Catering van den Berg 73-71 5 x   
5e Yenghe Foods 72-72 9 x  144
6e Primera Tweelingstad 67-77 4 x   
7e Autobedrijf Kok 56-88 5 x   
8e Klarenbeeks Timmerwerken 54-90 2 x  144
9e Van den Berg Glas 54-90 4 x   
10e Peter Epe Tuinhout 50-94 2 x   

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info