Darten: Klarenbeek Timmerwerken zorgt voor sensatie.

Klarenbeek Timmerwerken zorgde voor een ware sensatie in de bedrijven dart competitie door Cafetaria/Catering v/d Berg met ruime cijfers te verslaan. 

Bij de singles pakten de mannen van Klarenbeek alle vier de punten door telkens goed te checken, ook bij de koppels was het Klarenbeek die telkens v/d Berg net iets te vlug af was met checken en ook hier alle punten pakte, tevens was ook nog de teams ronde voor hen waardoor ze met 9-0 van v/d Berg wonnen.

Mikado nam het op tegen Yenghe Foods.

Bij de singles nam Mikado de leiding door er drie van de vier te winnen, maar bij de koppels kwam Yenghe weer mooi terug en werden hier de punten gedeeld ondanks dat Yenghe met twee reserve spelers moest spelen in verband met  ziekte, Yenghe pakte ook nog de teams ronde en wist de schade tegen Mikado te beperken tot 5-4 voor Mikado.


Peter Epe Tuinhout speelde een fraaie pot tegen v/d Berg Glas. 

Bij de singles waren de beide teams knap aan elkaar gewaagd en hierdoor werden de punten netjes gedeeld, maar bij de koppels waren de mannen van Peter Epe Tuinhout telkens net iets beter in het checken en pakten ze drie van de vier punten. De teams ronde werd weer door v/d Berg Glas gewonnen waardoor ze het verlies wisten te beperken tot 5-4.

De PDC Toppers mochten het opnemen tegen de Primera Tweelingstad.

Bij de singles was het aardig spannend daar de teams aan elkaar gewaagd waren en werden de punten netjes gedeeld, maar door de koppels goed in te delen wisten de PDC Toppers deze alle vier te winnen, tevens was de teams ronde voor hen en verloor Primera Tweelingstad met 7-2 van hen.

JHD mocht deze avond aantreden tegen het nieuwe team van Suez/de Paauw (voorheen de Sita)

Bij de singles liet Suez/de Paauw zien dat het wel weer een sterk team heeft door er drie van de vier te winnen, ook bij de koppels kwam JHD iets te kort en verloren zij er drie van de vier, maar door goed tegen gas te geven wisten de mannen van JHD toch nog de teams ronde te winnen en hielden ze het verlies beperkt tot 6-3.  Richard Aartsen gooide ook nog een 180er voor JHD.

Aan kop staan de PDC Toppers gevolgd door Klarenbeek Timmerwerken en JHD.

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info