Bedrijven dartcompetitie: v/d Bosch installatie doet goede zaken

Door sterk spel wist v/d Bosch installatie een mooi resultaat te behalen tegen B&B Bootverhuur.

Bij de eerste partij bij de singles leek het erop dat het een mooie strijd zou worden tussen de beide ploegen en werd het 3-2.

Maar de volgende wedstrijden bij de singles was v/d Bosch echt wel de sterkste en wonnen ze de singles met 4-0, bij de koppels wist B&B Bootverhuur nog een puntje van ze af te snoepen, de teams ronde was weer voor v/d Bosch die hierdoor overtuigend won met 8-1.

Peter Epe Tuinhout speelde een mooie partij tegen Primera/Zwet Multidiensten, bij de singles ging het mooi gelijk op en werden de punten netjes gedeeld, maar door de koppels goed in te delen wist Primera/Zwet de winst naar hun toe te halen door er drie van de vier te winnen, tevens wonnen ze de teams ronde wat de eindstand bepaalde op 3-6. Arjan Bos gooide een 180er voor Peter Epe Tuinhout.

De Drijvende Ambacht School mocht het opnemen tegen Renault v. Ramshorst uit Nijkerk, deze teams waren echt aan elkaar gewaagd, daar de punten zowel bij de singles als de koppels netjes werden gedeeld en mocht de teams ronde bepalen wie de winst mee naar huis mocht nemen, het was v. Ramshorst die hier de langste adem had en wonnen zij met 5-4 van de Drijvende Ambacht School.

Het was voor v/d Berg Glas die tegen JHD speelde een zware dobber, bij de singles  kon het nog alle kanten op daar er werkelijk voor iedere leg gestreden werd maar kwam JHD toch als winnaar uit de bus met 3-1 doordat ze iets makkelijker konden checken, bij de koppels wonnen de JHD er ook 3 van de 4 door sterk spel, tevens was de teams ronde voor hen wat de eindstand bepaalde op 2-7 voor JHD. Teunis Kok gooide een 180er voor v/d Berg Glas.

Autobedrijf Kok wist dat het een moeilijke partij zou worden tegen de Persgroep Harderwijk, bij de singles verweerde Kok zich prima maar konden helaas niet op tijd checken waardoor de persgroep hier 3 van de 4 punten pakte, bij de koppels werden de punten netjes gedeeld doordat Kok de koppels goed indeelde, tevens pakten ze de teams ronde wat de eindstand op 4-5 voor de Persgroep Harderwijk zette. Willem Migchelsen gooide een 180er voor de Persgroep Harderwijk.

Suez/de Paauw mocht het opnemen tegen Cafetaria/Catering v/d Berg, bij de singles was het hier erg spannend en werden de punten netjes gedeeld, maar bij de koppels nam Suez/de Paauw afstand van v/d Berg door deze alle 4 te winnen, ook was de teams ronde voor hen en won Suez /de Paauw met 7-2 van v/d Berg. Damian Hoksbergen en Peter Buijs gooide beide een 180er voor Cafetaria/Catering v/d Berg.     
 
Stand na 3 partijen Punten 180 H.F.
1. Suez/De Paauw 20-7    
2. Van de Bosch Installatie 18-9    
3. J.H.D. Dienstverlening 17-10 1x  
4. Persgroep Harderwijk 16-11 3x  
5. Van den Berg Glas 13-14 2x  
6. Ramshorst Renault 12-15    
7. Autobedrijf Kok 12-15    
8. Peter Epe Tuinhout 11-16 2x  
9. Cafetaria en Catering van den Berg 11-16 2x 154
10. Primera/Zwet Multidiensten 11-16 1x  
11. Drijvende Ambacht School 9-14    
12. B&B Bootverhuur 8-15    
                         

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info