Dartcompetitie Harderwijk: PDC Toppers gaan alleen aan kop

De PDC Toppers gaan door hun overwinning op de Primera Tweelingstad alleen aan kop van de Sita bedrijven dart competitie. 

Bij de singles bleek al dat de PDC Toppers er alles aan gelegen was om een mooi resultaat neer te zetten, ze wonnen er drie van de vier, ook bij de koppels pakten ze drie van de vier punten en tevens wonnen ze teams ronde en werd de eindstand 7-2. Dennis van Maanen gooide een 180er voor de PDC Toppers.

JHD dienstverlening speelde tegen cafetaria/catering v/d Berg, hier kon je goed zien dat de teams wel aan elkaar gewaagd waren en dit kwam ook uit bij de punten verdeling daar zowel bij de singles als de dubbels de punten netjes gedeeld werden daar er vrijwel voor iedere leg gestreden werd, de teams ronde moest de beslissing brengen, deze werd door JHD gewonnen waardoor de eindstand 5-4 voor hen werd.

Yenghe Foods nam het op tegen Klarenbeek Timmerwerken, hier was de onderlinge strijd bij de singles aardig goed en werden de punten gedeeld, bij de koppels was het reuze spannend, daar er voor iedere leg gestreden werd, maar door goed te checken in de beslissende leg pakte Yenghe er hier drie van de vier, tevens was de teams ronde voor hen en won Yenghe met 6-3 van Klarenbeek Timmerwerken. Peter de Lange gooide een 180er voor Yenghe Foods en Tommy Klarenbeek gooide 180er voor zijn eigen team.

Peter Epe Tuinhout maakte er weer een mooie partij van tegen v/d Berg Glas, bij de singles werden de punten weer netjes gedeeld, ook bij de koppels was de strijd onderling weer erg spannend daar er voor iedere leg gestreden werd en ook hier de puntjes gedeeld werden mocht de teams ronde de beslissing brengen, deze werd door v/d Berg Glas gewonnen waardoor Peter Epe Tuinhout met 5-4 van hen verloor.

Autobedrijf Kok trad aan tegen de Sita, hier lieten de mannen van Kok zien dat ze echt wel een pijltje kunnen gooien en zodoende werden de punten bij de singles gedeeld, maar door de koppels goed in te delen pakte de Sita er bij de koppels drie van de vier punten tevens was de teams ronde voor de Sita en verloor Autobedrijf Kok met 6-3 van hen.

 
Stand na 10 partijen Punten 180 H.F.
1e PDC Toppers  64-26 8x  
2e JHD Dienstverlening 62-28 4x  
3e Sita Harderwijk 52-38 3x  
4e Yenghe Foods 49-41 6x 144
5e Cafetaria en Catering van den Berg 45-45 3x  
6e Primera Tweelingstad 41-49 2x  
7e van den Berg Glas 40-50 2x  
8e Klarenbeek Timmerwerken 37-53 1x  144
9e Autobedrijf Kok 31-59    
10e Peter Epe Tuinhout 29-61    

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info