Eindtoernooi van de Suez Bedrijven Dart Competitie (video)

Het eindtoernooi van de Suez Bedrijven Dart Competitie dat gehouden werd op de zelfde middag als de prijsuitreiking van deze competitie is weer heel gezellig verlopen.

Er hadden zich 30 deelnemers van de competitie ingeschreven om te bepalen wie nu de beste speler is.

Men moet wel minimaal 6x meegespeeld hebben in de bedrijven dart competitie om met deze ranking te mogen meedoen. Ruud Vledder van het kampioensteam van Julian Huisman Dienstverlening was degene die ook dit jaar weer liet zien dat hij de beste was, net als in 2016.
 


Tevens werden er aan alle teams (11) een beker uitgereikt, die dit seizoen hebben meegespeeld en werd de grote SUEZ wisselbeker door JHD in ontvangst genomen.

Alle spelers hadden bij hun inschrijving 3 consumptiemuntjes ontvangen en een lootje voor de grote verloting die ook dit jaar weer vele mooie prijzen bevatte, iedereen heeft altijd prijs en de hoofdprijs was dit jaar weer een mooie grote gereedschap trollie met alles erop en aan.

Na afloop was er ook nog een geheel verzorgde BBQ om het dart seizoen mee af te sluiten. In september start de Suez bedrijven dart competitie weer, nu met 12 teams en dit is het maximum voor deze competitie.

Het seizoen 2017/2018 is het voor de 15de keer dat deze door Suez georganiseerd wordt.  

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info