Mooie strijd in de Suez Bedrijven Dartcompetitie

De teams voor de bedrijven dart competitie zijn tot nu toe aardig aan elkaar gewaagd, Cafetaria/Catering v/d Berg speelde een mooie partij tegen v/d Bosch installatie.

Bij de singles was het v/d Bosch die 3 van de 4 punten pakte.

Bij de koppels werden door goed spel van v/d Berg echter de punten netjes gedeeld, maar de teams ronde werd overtuigend door v/d Bosch installatie gewonnen wat de eindstand op 6-3 voor hen zette . Damian Hoksbergen verbeterde de hoogste Finish van 142 naar 154 voor v/d Berg Catering.

JHD Dienstverlening mocht het opnemen tegen Suez/de Paauw, hier kwam JHD bij de singles niet geheel uit de verf daar ze veel moeite hadden met checken en verloren alle 4 de singles, door de koppels goed in te delen wisten de mannen van JHD weer aardig terug te komen en wonnen ze er 3 van de 4, maar de teams ronde was toch weer voor Suez/de Paauw die hierdoor met 6-3 van JHD wonnen.

Bij de partij tussen Peter Epe Tuinhout en v/d Berg Glas was het echt heel spannend doordat er werkelijk voor iedere leg gestreden moest worden, bij de singles pakte Peter Epe Tuinhout 3 van de 4 punten en bij de koppels pakte v/d Berg Glas 3 van de 4 punten,  nu moest de teams ronde voor beide teams de beslissing brengen, deze werd nipt door Peter Epe Tuinhout gewonnen en werd de eindstand alhier 5-4 voor hen. Bert v/d Brink gooide een 180er voor Peter Epe Tuinhout.

Autobedrijf Kok speelde een fraaie partij tegen v. Ramshorst Renaults Nijkerk, door goed spel onderling werden de punten bij de singles gedeeld, ook bij de koppels kon er geen potten gebroken worden en werden ook hier de punten gedeeld en mocht de teams ronde de beslissing brengen, deze werd nipt door v. Ramshorst winnend afgesloten wat de eindstand bepaalde op 5-4 voor hen.

Persgroep Harderwijk nam het op tegen Primera/Zwet Multidiensten, bij de singles waren de teams goed aan elkaar gewaagd en werden de punten mooi gedeeld, maar door de koppels goed in te delen wist de Persgroep Harderwijk afstand te nemen van Primera/Zwet door er 3 van de 4 te winnen , tevens was de teams ronde voor de persgroep die met 6-3 wonnen. Dennis v. Maanen gooide een 180er voor de Persgroep Harderwijk en Ricardo v. Doorn gooide er 1 voor Primera Tweelingstad/ Zwet Multidiensten.

De partij tussen Drijvende Ambacht School Harderwijk en B&B Bootverhuur kon helaas niet gespeeld worden, daar de Drijvende Ambacht School door ziektes geen team kon brengen en is de uitslag hier 5-0 voor B&B Bootverhuur.
 
Stand na 2 partijen Punten 180 H.F.
1. Suez/de Paauw 13-5    
2. Persgroep Harderwijk 11-7 2x  
3. Van den Berg Glas 11-7 1x  
4. JHD Dienstverlening 10-8 1x  
5. Van den Bosch Installatie 10-8    
6. Cafetaria en Catering van den Berg 9-9   154
7. Peter Epe Tuinhout 8-10 1x  
8. Autobedrijf Kok 8-10    
9.B&B Bootverhuur 7-7    
10. Renault van Ramshorst Nijkerk 7-11    
11. Primera/Zwet Bedrijfsdiensten 5-13 1x  
12. Drijvende Ambacht School 5-9    


 

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info