Bedrijven dartcompetitie: Van den Berg Glas pakt toch nog de winst

Door goed spel weet van den Berg Glas toch nog de winst te pakken tegen Autobedrijf Kok.

Bij de singles leek het erop dat het een mooie winst voor Kok zou worden in de partij tegen v/d Berg.

Het werd 3-1 voor Kok, door de koppels iets anders in te delen dan normaal kwam v/d Berg weer helemaal in het spel en pakten zij hier 3 van de 4 punten en was de stand weer gelijk(4-4) en mocht de teams ronde in deze partij de beslissing brengen, deze werd op de valreep door v/d Berg Glas gewonnen. Eindstand 5-4. Johan Schuurkamp gooide de hoogste finish voor Autobedrijf Kok naar 129.

Spicy speelde tegen de PDC Toppers, door sterk spel zowel bij de singles als de koppels wist Spicy het de PDC Toppers toch nog enigszins moeilijk te maken en werd het in ieder geval geen wolk over, Spicy pakte bij de singles als de koppels een punt en verloor nipt de teams ronde wat de eindstand alhier bepaalde op 7-2 voor de PDC Toppers.

Boersma/ de Wilde mocht het opnemen tegen Peter Epe Tuinhout, bij de singles waren beide teams aardig aan elkaar gewaagd en hierdoor werden de punten netjes gedeeld (2-2), bij de koppels was het Peter Epe die door de koppels goed in te delen aan het langste touwtje trok en hier 3 van de 4 punten naar zich toe trok, door toch nog de teams ronde te winnen wist Boersma/ de Wilde de schade te beperken tot 4-5.   Dion Boonen gooide voor Peter Epe Tuinhout  een fraaie 180er.

JHD trad aan tegen Kroon Catering, bij de singles kon Kroon geen enkele vuist maken tegen het sterkere JHD en verloren ze hier alle 4 de punten, bij de koppels was het toch telkens wel spannend wie er hier de leg zou pakken, het was telkens toch weer JHD die in de beslissend leg wist te checken en zo ook hier alle 4 de punten pakte tevens was de teams ronde ook nog eens voor hen wat de eindstand bepaalde op 9-0 verlies voor Kroon Catering.
 
Stand na 2 partijen Punten 180 H.F.
1e JHD 16-2    
2e PDC Toppers 16-2    
3e Peter Epe Tuinhout 11-7 1  
4e Spicy 10-8 1  
5e Van den Berg Glas 8-10    
6e Autobedrijf Kok 6-12   129
7e Boersma/de Wilde 5-13    
8e Kroon Catering 0-18    

Van den Berg Glas

Adresgegevens

Galvanistraat 22
3846 AT Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info