Dartcompetitie Harderwijk: Peter Epe Tuinhout beperkt winst JHD Dienstverlening

Door de strijd niet op te geven tegen JHD Dienstverlening wisten de darters van Peter Epe Tuinhout te voorkomen dat JHD uit zou lopen op de andere teams. 

Bij de singles was het meteen al aardig spannend, daar er in sommige partijen voor iedere leg gestreden moest worden en hierdoor pakte Peter Epe Tuinhout hier een puntje, ook bij de koppels was de strijd onderling aardig aan elkaar gewaagd en ook hier pakten ze een puntje af van JHD die tot slot nog wel de teams ronde wist te winnen. Einstand 7-2 voor JHD. Jaap Verhoef gooide een 180er voor JHD.

In de partij van de Sita tegen Yenghe Foods was het de Sita die graag de puntjes wilde pakken om zo de aansluiting met de koplopers te behouden, maar bij de singles liet Yenghe Foods zich door de Sita niet in een hoekje drukken en werden de punten netjes gedeeld, ook bij de koppels was het erg spannend en ook werden de punten netjes gedeeld. De teams ronde werd door de Sita gewonnen waardoor het 5-4 voor hen werd. Ruud Vledder gooide twee 180ers en Heino van Meekeren gooide er een voor de Sita, Kadir Hansu gooide een 180er voor Yenghe Foods.

v/d Berg Glas nam het op tegen Autobedrijf Kok, in deze partij was het zeer spannend daar er voor iedere leg gestreden werd en werden de punten netjes gedeeld, ook bij de koppels was het erg spannend en ook hier werden de punten gedeeld en mocht de teams ronde bepalen wie er die avond met de winst naar huis zou gaan, het geluk was voor Autobedrijf Kok die hierdoor met 5-4 van v/d Berg Glas won. Jan Kok gooide nog wel een 180er voor v/d Berg Glas.

De PDC Toppers speelde tegen Cafetaria/Catering v/d Berg , bij de singles bleek meteen al dat de PDC Toppers graag de koppositie samen met JHD willen behouden en ze gingen werkelijk voor ieder punt, bij de singles was het af en toe wel even spannend maar hier wisten de PDC Toppers er toch drie van de vier punten te pakken, door de koppels goed in te delen pakten ze er hier ook drie van de vier, tevens was de teams ronde voor hen en verloor Cafetaria/Catering v/d Berg met 7-2 van hen. Roy Timmer gooide een 180er voor de PDC Toppers.

Klarenbeek Timmerwerken mocht aantreden tegen Primera Tweelingstad, als de Primera een goed resultaat behaalde tegen Klarenbeek dan konden ze een paar plaatsen in de ranglijst stijgen. Bij de singles was het al aardig spannend daar er vrijwel voor iedere leg gestreden moest worden, maar Primera Tweelingstad pakte hier alle vier de punten daar Klarenbeek niet op tijd kon checken, dit was bij hen ook het probleem bij de koppels  en gingen ook hier alle vier punten naar de Primera die ook nog eens de teams ronde wist te winnen en hierdoor met 9-0 van Klarenbeek Timmerwerken won. Aalt gooide een 180er voor Primera Tweelingstad.
 
Stand na 9 partijen Punten 180 H.F.
1e JHD Dienstverlening 57-24 4x  
2e PDC Toppers 57-24 7x  
3e SITA Harderwijk 46-35 3x  
4e Yenghe Foods 43-38 5x 144
5e Cafetaria van den Berg 41-40 3x  
6e Primera Tweelingstad 39-42 2x  
7e van den Berg Glas 35-46 2x  
8e Klarenbeek Timmerwerken 34-47   144
9e Autobedrijf Kok 28-35    
10e Peter Epe Tuinhout 25-56    

De eerstvolgende wedstrijden zijn op 6 Januari 2016 in het Havenkwartier Burg. Kempersstraat 7 te Harderwijk. Aanvang 19.30 uur.

 

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info