Bedrijven in Harderwijk en Hierden

Artiflex

Wij hebben de visie dat er drastische veranderingen in de flexbranche aankomen. Door onze gedrevenheid, wendbaarheid en een stukje lef, durven wij voorop te lopen op het gebied van innovatieve technologie. 

Autobedrijf Harderwijk - Hans van den Broek & zn.

Al 24 jaar gevestigd aan de Réaumurstraat 10a in Harderwijk. Wij zijn een universele garage waar alle automerken welkom zijn.

Auto Flevo

Welkom bij Auto Flevo, officiële dealer voor de regio Noord West Veluwe van de drie prachtigste automerken: Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. 

Bakkerij van Dongen

Bakkerij van Dongen is een ambachtelijk bedrijf met 2 productievestigingen en 8 winkels waar betrokken en enthousiaste medewerkers zich inzetten om kwaliteitsvolle producten te maken en te verkopen.

Autobedrijf Heersmink Harderwijk

De verkoop van nieuwe en gebruikte auto's speelt al ruim 65 jaar een prominente rol bij Autobedrijf Heersmink. Wij zijn een universeel autobedrijf, aangesloten bij de Bovag.

Automatisering en Computerbedrijf 2ICT

Door alle techniek samen te brengen tot een geoptimaliseerd bedrijfsproces komt u tot hele nieuwe inzichten. ICT met meerwaarde!

Balde's Banden Service

De meeste reparaties en montages kunnen zonder afspraak gedaan worden. Zoals het wisselen van zomer- of winterbanden. “Wij hebben een eigen opslag voor de bandensets. Hierdoor hoef je hooguit een kwartiertje te wachten en zijn we ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.”

Bart Jansen Makelaars

Bart Jansen is een NVM Makelaar in Harderwijk. Het kantoor bevindt zich aan de engelserf 28. Vanuit deze voormalige burgemeesterswoning met karakteristieke riet gedekte kantoor bedienen zij hun cliënten in Harderwijk, Ermelo en de Noord Veluwe.