Bedrijven in Harderwijk en Hierden

Bedrijvenkring Harderwijk

Bedrijven moeten samenwerken om lokaal en regionaal de belangen te behartigen en initiatieven te nemen, zodat er een optimaal ondernemingsklimaat in Harderwijk ontstaat en blijft bestaan.

Broekhuis Opel Harderwijk

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Opel of is uw auto toe aan onderhoud / reparatie? Broekhuis Harderwijk is dé aangewezen Opel specialist en helpt u graag op weg.

Index Software

Ook behoefte aan versnelling of besparing, innovatie of meer inzicht, fouten beperken of geestdodende processen te automatiseren? Say no more. We helpen je graag.

Van den Brink Onroerend Goed

Vandenbrink Onroerend Goed bestaat uit een professioneel team en is geruime tijd actief op de vastgoedmarkt. De portefeuille bestaat onder andere uit woningen, (groot)winkels, horeca, industrie, medisch onroerend goed en kantoorpanden in de regio Harderwijk, Nederland en Duitsland.

Autobedrijf Harderwijk - Hans van den Broek & zn.

Al 24 jaar gevestigd aan de Réaumurstraat 10a in Harderwijk. Wij zijn een universele garage waar alle automerken welkom zijn.

Auto Flevo

Welkom bij Auto Flevo, officiële dealer voor de regio Noord West Veluwe van de drie prachtigste automerken: Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. 

Bakkerij van Dongen

Bakkerij van Dongen is een ambachtelijk bedrijf met 2 productievestigingen en 8 winkels waar betrokken en enthousiaste medewerkers zich inzetten om kwaliteitsvolle producten te maken en te verkopen.

Autobedrijf Heersmink Harderwijk

De verkoop van nieuwe en gebruikte auto's speelt al ruim 65 jaar een prominente rol bij Autobedrijf Heersmink. Wij zijn een universeel autobedrijf, aangesloten bij de Bovag.