Bedrijven in Harderwijk en Hierden

Artiflex

Wij zijn specialist in gekwalificeerde vakmensen in de sector bouw, infra en (proces)techniek. Wij lopen voorop in de regio door de meest innovatieve technologie, een groot database aan vakmensen, uitstekende marktkennis en gedreven personeel op onze vestiging.

Autobedrijf Harderwijk - Hans van den Broek

Al 24 jaar gevestigd aan de Réaumurstraat 10a in Harderwijk. Wij zijn een universele garage waar alle automerken welkom zijn.

Autobedrijf Heersmink Harderwijk

De verkoop van nieuwe en gebruikte auto's speelt al ruim 65 jaar een prominente rol bij Autobedrijf Heersmink. Wij zijn een universeel autobedrijf, aangesloten bij de Bovag.

Balde's Banden Service

De meeste reparaties en montages kunnen zonder afspraak gedaan worden. Zoals het wisselen van zomer- of winterbanden. “Wij hebben een eigen opslag voor de bandensets. Hierdoor hoef je hooguit een kwartiertje te wachten en zijn we ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.”

Bart Jansen Makelaars

Bart Jansen is een NVM Makelaar in Harderwijk. Het kantoor bevindt zich aan de engelserf 28. Vanuit deze voormalige burgemeesterswoning met karakteristieke riet gedekte kantoor bedienen zij hun cliënten in Harderwijk, Ermelo en de Noord Veluwe.

Bedrijvenkring Harderwijk

Bedrijven moeten samenwerken om lokaal en regionaal de belangen te behartigen en initiatieven te nemen, zodat er een optimaal ondernemingsklimaat in Harderwijk ontstaat en blijft bestaan.

Beelen Haardhout en Houthandel Hierden

Bij Beelen Houthandel in Hierden kunt u terecht voor gemengd haardhout: eik, beuk en es, pelletkorrels voor pelletkachels en ook verkoop van creo palen en diverse planken.

Bestisol Harderwijk B.V.

Heerlijk wonen of werken in een representatief woonhuis of bedrijfspand. Ook wanneer het "geen" nieuwbouw betreft. Met renovatie of onderhoud aan woning of bedrijfspand laat Bestisol uit Harderwijk uw object er weer als nieuw uitzien. Met bijna 40 jaar ervaring en bewezen vakmanschap kunne…