Bedrijven in Harderwijk en Hierden

CDA Harderwijk-Hierden

De mooie, historische Hanzestad Harderwijk en het eveneens oude, lommerrijke maar levendige dorp Hierden vormen samen de gemeente Harderwijk-Hierden. Een gemeente waar het fijn is om te wonen, te werken en te recreëren. Prachtig gelegen tussen het water en het bos. 

ChristenUnie Harderwijk

De ChristenUnie is een stabiele, betrokken en betrouwbare partij die er voor iedereen wil zijn. Met onze ruim 50 jaar bestuurlijke ervaring zoeken wij naar het beste voor al onze inwoners. Dat betekent dat wij ons inzetten voor een sociaal en financieel verantwoord  beleid en een mooie en schon…

D66 Harderwijk-Hierden

D66 is een sociaal-liberale partij, die streeft naar een vrije en rechtvaardige samenleving, waarin mensen zoveel mogelijk zelf kunnen beslissen. Over hun eigen leven, maar ook – met elkaar – hoe we samenleven. Daarom kiest D66 voor een Harderwijk en Hierden waar we iedereen vrij laten, …

Gemeentebelang Harderwijk en Hierden

Gemeentebelang is een politieke partij die al ruim 30 jaar actief is in de lokale politiek. Wij zetten ons in voor de leefbaarheid van de inwoners in Harderwijk en Hierden.

Harderwijk Anders

Harderwijk Anders is een lokale politieke partij. Wij zijn er voor alle inwoners van Harderwijk en Hierden, ongeacht hun opleiding, inkomen, afkomst, seksuele voorkeur en al die andere kenmerken waarop wij van elkaar kunnen verschillen. Harderwijk Anders is onafhankelijk en ongebonden.

PvdA Harderwijk

PvdA Harderwijk wil een Harderwijk, waar voor iedereen een betaalbare woning is. Een Harderwijk waar ze omzien naar elkaar, en niemand buiten de boot valt. 

SGP Harderwijk en Hierden

De SGP is overtuigd dat “WAT HEEFT TOEKOMST” Bijbels genormeerde politiek is die de landelijke, provinciale en zeker ook de lokale politiek dient te domineren. Met inachtneming van het genoemde hadden veel beslissingen in de afgelopen raad hadden onze goedkeuring. Andere konden we niet i…

VVD Harderwijk en Hierden

Het team van VVD Harderwijk-Hierden gaat enthousiast de verkiezingen tegemoet. Het vastgestelde verkiezingsprogramma ‘Verder bouwen aan Harderwijk en Hierden’ is de boodschap die we nu richting inwoners en ondernemers gaan brengen.