Darts: Yenghe Foods verslaat Peter Epe Tuinhout en stijgt naar top drie

Door een mooie overwinning op Peter Epe Tuinhout is Yenghe Foods gestegen naar de top drie in de bedrijven dart competitie.

Bij de singles was al meteen duidelijk dat Yenghe goed bezig was en dat dit de avond was dat alles voor hun mee zat, bij de singles werd het ondanks het goede verzet van Peter Epe die zich niet een twee gewonnen gaf  3-1 voor Yenghe, tevens wonnen ze alle koppels en ook nog eens de teams ronde en werd het 8-1 voor Yenghe Foods.

J H D Dienstverlening en glasbewassing trad in zijn sterkste opstelling aan tegen de Sita, daar ze graag de koppositie wilden vast houden, de Sita moest deze avond zonder hun sterkste speler aantreden en een reserve speler inzetten daar Albert Buning in de lappenmand zit tot zeker Januari, bij de singles werd het ondanks de goede tegenstand van de Sita 4-0 voor JHD, ook bij de koppels kon Sita niet goed meekomen en pakten ze maar 1 puntje. De teams ronde werd overweldigend gewonnen door JHD die hierdoor won met 8-1 en zijn koppositie verstevigde ten opzichte van de andere teams. Rene Verhoef gooide een 180er voor JHD Dienstverlening en Glasbewassing.

Cafetaria/Catering v/d Berg mocht het opnemen tegen v/d Berg Glas dat voor menig team altijd een lastige tegenstander is, bij de singles werd het door sterk gooien van Cafetaria v/d Berg 3-1, maar bij de koppels moest er werkelijk voor iedere leg gestreden worden en werden de punten hier netjes gedeeld, maar de teams ronde werd gewonnen door v/d Berg Glas die hierdoor het verlies wist te beperken tot 5-4.

Primera Tweelingstad speelde tegen Autobedrijf Kok, hier ging het bij de singles mooi gelijk op  en werden de punten gedeeld(2-2), bij de koppels was het onderling ook aardig spannend daar er vrijwel voor iedere leg gestreden werd , maar was het Primera telkens die de beslissende leg naar zich toe trok en er drie van de vier won, tevens was de teams ronde voor Primera Tweelingstad die hierdoor met 6-3 van Autobedrijf Kok won.

De PDC Toppers  namen het op tegen Klarenbeek Timmerwerken, hier waren het de PDC Toppers die graag de aansluiting met de kop wilden behouden helemaal nadat ze gezien hadden dat de Sita niet op volle sterke kon spelen, bij de singles werd het 4-0 voor hen daar Klarenbeek het naliet om te checken op de beslissende momenten, bij de koppels pakte Klarenbeek een puntje van de PDC toppers af, tevens werd de teams ronde door Klarenbeek Timmerwerken gewonnen en werd de eindstand 7-2 voor de PDC Toppers. Remco gooide een 180er voor de PDC Toppers en Gino van Plateringen verbeterde de hoogste check van 132 naar 138 voor Klarenbeek Timmerwerken.
 
Stand na 7 partijen Punten 180 H.F.
1e JHD Dienstverlening 44-19 3x  
2e PDC Toppers 41-22 5x  
3e Yenghe Foods 36-27 4x  
4e SITA Harderwijk 35-28    
5e Cafetaria en Catering van den Berg 34-29 3x  
6e Klarenbeek Timmerwerken 30-33   138
7e van den Berg Glas 28-35    
8e Primera Tweelingstad 24-39 1x  
9e Peter Epe Tuinhout 23-40    
10e Autobedrijf Kok 20-43    


 

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info