Sita Bedrijven Dartcompetitie weer van start

Op de eerste avond van de bedrijven dart competitie waar dit seizoen 10 teams aan mee doen, mocht Autobedrijf Kok als nieuw team het opnemen tegen de Sita.

Bij de singles was het autobedrijf Kok die het eerste puntje pakte, daar de Sita nog even in zijn ritme moest komen, ondanks sterk en goed spel van Autobedrijf Kok wist de Sita daarna alle punten te pakken en werd het 8-1 voor de Sita.

Van den Berg Glas mocht aantreden tegen Peter Epe Tuinhout, bij de singles bleek dat de twee teams aardig aan elkaar gewaagd waren en werden de punten gedeeld, maar door de koppels goed in te delen pakte v/d Berg Glas hier drie van de vier punten, bij de teams ronde ging het qua punten aardig gelijk op maar wist v/d Berg net iets vlugger te checken en verloor Peter Epe Tuinhout met 6-3 van hen. Peter Brandsen had een mooie check van 105 voor Peter Epe Tuinhout en was hiermee de hoogste van de avond.

Klarenbeeks Timmerwerken speelde een mooie pot tegen Yenghe Foods, bij de singles werd er vrijwel voor iedere leg gestreden en werden de punten ook netjes gedeeld, ook bij de koppels was het erg spannend en werden hier de punten ook netjes gedeeld, de teams ronde moest de winst brengen voor welk team dan ook, door een mooie check van 78 wist Yenghe Foods te winnen met 5/4 van Klarenbeeks Timmerwerken.

Primera Tweelingstad (voorheen Bunschoten Transport) nam het op tegen de PDC Toppers, hier was het de PDC Toppers die er op gebrand waren om alvast in de eerste wedstrijd een mooi resultaat neer te zetten, zowel bij de singles als de koppels kwam de Primera niet aan de bak, punten gooien ging wel, maar de dubbels wilden bij hen maar niet vallen, zodat de PDC Toppers alle punten pakten en de Primera Tweelingstad van hen verloor met 9-0. 

Dennis Vermanen gooide twee 180ers en Ruud Bosman gooide een 180er voor de PDC Toppers. Cafetaria/Catering v/d Berg speelde tegen JH Dienstverlening, hier was het bij de singles de JHD die meteen een vuist maakte, door goed te checken werd het 3-1, ook bij de koppels gingen ze voortvarend te werk en pakten ze er 3 van de 4 punten, de teams ronde werd toch nog door v/d Berg Catering gewonnen en wisten zo het verlies te beperken tot 6-3.  
 
Stand na de 1e ronde Punten 180 H.F.
1e PDC toppers 9-0 3x  
2e SITA 8-1    
3e J.H. Dienstverlening 6-3    
3e Van den Berg Glas 6-3    
5e Yenghe Foods 5-4    
6e Klarenbeek Timmerwerken 4-5    
7e Peter Epe Tuinhout 3-6   105
8e Cafetaria en Catering van den Berg 3-6    
9e Autobedrijf Kok 1-8    
10e Primera Tweelingstad 0-9    

                                                                                                             

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info