Darts: Verlies voor van den Berg Glas Harderwijk

Ondanks het verlies van v/d Berg Glas was het toch een spannende partij tegen Yenghe Foods.

Zowel bij de singles als de koppels werd er vrijwel voor iedere leg gestreden en was het telkens Yenghe Foods die het wisten af te maken door op tijd de beslissende dubbel te gooien, bij de singles verloor v/d Berg Glas ze alle vier, maar bij de koppels pakten ze nog een puntje, tevens was de teams ronde voor hen en verloor v/d Berg Glas met 2-7.    

Kubelay en Rahman Hansu gooide beide een 180er voor Yenghe Foods. Primera Tweelingstad nam het op tegen Cafetaria/Catering v/d Berg, ook hier werd er voor iedere leg gestreden, maar werden de punten wel beter verdeeld bij de singles (2-2), ook bij de koppels was het spannend, maar wist v/d Berg iets beter te checken en werd het bij de koppels 1-3, ook de teams ronde was voor v/d Berg die hierdoor met 6-3 wonnen van Primera Tweelingstad.

Sita Harderwijk speelde een mooie partij tegen Klarenbeek Timmerwerken, bij de singles liet Klarenbeek zien dat ze best wel kunnen darten en dat ze zich ook goed versterkt hebben met nieuwe spelers, (2-2) maar door de koppels goed in te delen liet de Sita zien dat ze een sterk team zijn en wonnen deze met 4-0, maar de teams ronde was toch nog voor Klarenbeek Timmerwerken en ze verloren hierdoor met 6-3 van de Sita.

Peter Epe Tuinhout mocht tegen Autobedrijf Kok aantreden, bij de singles werden de punten nog netjes gedeeld, maar bij de koppels kwamen de mannen van Peter Epe goed in hun ritme en wisten ze er drie van de vier te winnen, tevens was de teams ronde voor hen en wonnen ze met 6-3 van Autobedrijf Kok. Jan Schuurkamp van Autobedrijf Kok verbeterde de hoogste finish met een uitgooi van 132.

De PDC Toppers hadden een zware dobber aan de JHD, bij de singles werd het al 3-1 voor JHD die lieten zien dat ze ook dit seizoen weer in de kop willen meedraaien, ook bij de koppels pakte de JHD drie van de vier punten, maar de teams ronde werd toch nog overtuigend gewonnen door de PDC Toppers die hierdoor het verlies wisten te beperken tot 3-6. Daniel Mol gooide een 180er voor de JHD.
 
Stand na 2 partijen Punten 180 H.F.
1e SITA Harderwijk 14-4    
2e JHD Dienstverlening 12-6 1 x   
3e PDC Toppers 12-6 3 x   
4e Yenghe Spices 12-6  2 x   
5e Peter Epe Tuinhout 9-9    
6e Cafetaria/Catering van den Berg 9-9    
7e van den Berg Glas 8-10    
8e Klarenbeek Timmerwerken 7-11    
9e Autobedrijk Kok 4-14   132
10e Primera Tweelingstad 3-15    

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info