Uitslagen bedrijven dartcompetitie: Autobedrijf Kok sluit goed aan

Na een strakke partij tegen Mikado Darts en Trophy sluit Autobedrijf Kok goed aan bij de koplopers. 

Bij de singles was het al aardig spannend omdat er vrijwel voor iedere leg gegooid moest worden, maar bleek dat Autobedrijf Kok telkens in de beslissende leg beter kon checken en hierdoor 3 van de 4 punten pakte.

Ook bij de koppels bleek Kok iets te sterk voor Mikado en waren ook hier 3 van de 4 punten voor hen, tevens pakten ze ook nog de teams ronde waardoor ze met 7-2 wonnen.

Van den Berg Glas nam het op tegen Primera Tweelingstad, ook hier werd er bij de singles voor iedere leg gestreden en bleek dat de beide teams aardig aan elkaar gewaagd waren en hierdoor werden de punten bij de singles netjes gedeeld (2-2), maar door de koppels goed in te delen wist Primera Tweelingstad v/d Berg Glas aardig onder druk te zetten en pakte ze hier 3 van de vier punten, tevens was de teams ronde ook voor hen en werd de eindstand hier 6-3 voor Primera Tweelingstad. Jan Kok gooide een 180er voor v/d Berg Glas en Bart gooide er 1 voor de Primera Tweelingstad.

Klarenbeek Timmerwerken mocht aantreden tegen JHD Dienstverlening, bij de singles was het erg spannend daar er voor iedere leg gestreden werd, maar bleek dat de mannen van JHD net iets beter waren in het checken in de beslissende leg en pakten ze hier alle 4 de punten, ook bij de koppels moest telkens de laatste leg de beslissing geven en ook hier bleek dat de JHD hier beter was in het checken en pakten ze 3 van de 4 punten, de teams ronde was nog aardig spannend daar beide teams een 180er aan lieten tekenen, maar werd toch nog nipt gewonnen door JHD Dienstverlening. Klarenbeek Timmerwerken verloor met 8-1 maar wel met opgeven hoofd, daar de stand ook omgedraaid had kunnen zijn. Gino v. Plateringen gooide een 180er voor Klarenbeek en Ruud Vledder gooide er een voor JHD.

Yenghe Foods speelde tegen Cafetaria/Catering v/d Berg, hier was het onderlinge verschil qua sterkte iets te groot, bij de singles kon Yenghe Foods slechts 1 puntje afsnoepen van v/d Berg, ook bij de koppels pakten ze maar 1 puntje ondanks dat ze de koppels wel aardig goed ingedeeld hadden en v/d Berg iets meer moeite had om de puntjes binnen te halen, v/d Berg pakte ook de teams ronde waardoor Yenghe Foods met 7-2 van hen verloor. Henne Jansen gooide een 180er voor Cafetaria/Catering v/d Berg.

Suez/de Paauw trad aan tegen Peter Epe Tuinhout, in deze partij dacht Suez/de Paauw mooi een paar punten te pakken om de aansluiting met de PDC Toppers te behouden, bij de singles leek het er ook op dat het hun ging lukken en pakten ze 3 van de 4 punten, door de koppels goed in te delen lieten de mannen van Peter Epe Tuinhout zien dat er wel goed gedart moest worden voor iedere punt en werden hier de punten gedeeld, de teams ronde was ook nog voor hen en werd de eindstand 5-4voor Suez/de Paauw.      

De tussenstand 

 
Stand  Punten 180ers H.F.
1. PDC Toppers 38-16 8x  
2. JHD Dienstverlening 36-18 5x 144
3. Suez/de Paauw 32-22 1x  
4. Autobedrijf Kok 31-23 1x  
5. Klarenbeek Timmerwerken 26-28 2x  
6. Cafetaria en Catering van den Berg 24-30 3x  
7. Peter Epe Tuinhout 22-32    
8. Primera Tweelingstad 22-32 2x  
9. Van den Berg Glas 21-33 2x  
10. Yenghe Foods 19-35 1x  
11. Mikado Darts & Trophy 19-35    
                                                                                      

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info