Dartcompetitie Harderwijk: Nipte winst voor Cafetaria/Catering v/d Berg

Het was erg spannend bij de partij tussen cafetaria/catering v/d Berg en Autobedrijf Kok.

Bij de singles ging het mooi gelijk op en werden de punten netjes gedeeld, ook bij de koppels waren de teams aan elkaar gewaagd en kon men zien dat Autobedrijf Kok zijn draai in de bedrijven dart competitie gevonden had werden de punten gedeeld (4-4) en moest de teams ronde de beslissing brengen, deze werd nipt door v/d Berg gewonnen en werd het 5-4 voor hen.

v/d Berg Glas speelde tegen de PDC Toppers, deze waren er op gebrand om een goed resultaat neer te zetten daar ze dan de aansluiting met de Sita kunnen behouden. Bij de singles werden de punten gedeeld daar v/d Berg Glas zich maar niet zo gewonnen wilde geven, maar door de koppels goed in te delen pakten de PDC Toppers er hier drie van de vier, tevens was de teams ronde voor hen en verloor v/d Berg Glas met 6-3 van hen.

Sita mocht aantreden tegen de Primera Tweelingstad, hier liet de Sita bij de singles zien dat ze wel een pijltje kunnen gooien en pakte ze drie van de vier puntjes, maar bij de koppels kwamen de mannen van Primera Tweelingstad weer goed terug en werden de punten gedeeld (5-3) de teams ronde werd door de Sita gewonnen en werd het 6-3 voor hen.

Klarenbeek Timmerwerken nam het op tegen Peter Epe Tuinhout, hier werd er zowel bij de singles als de koppels werkelijk voor iedere leg gestreden en kon het alle kanten op, Klarenbeek was telkens de gene die als eerste in de beslissende leg wist te finishen en werd het bij de singles 3-1 en bij de koppels pakten ze er ook drie van de vier, tevens was de teams ronde voor hen en verloor Peter Epe Tuinhout ondanks dat ze goed speelden met 7-2 van hen.

Yenghe Foods trad aan tegen JHD Dienstverlening, ook JHD is gebrand om de aansluiting met de kop te behouden en niet te veel puntjes te verspelen aan de tegenstanders. Bij de singles pakte JHD er drie van de vier, maar bij de koppels was het nog erg spannend daar Yenghe Foods zich niet zomaar gewonnen wilde geven moest er voor iedere leg gestreden worden, maar finishte JHD telkens in de beslissende leg net iets eerder en pakten ze ook hier drie van de vier punten, ook de teams ronde was voor JHD die hierdoor met 7-2 van Yenghe Foods won. Kubelay Hansu gooide een 180er voor Yenghe Foods.
 
Stand na 4 partijen Punten 180  H.F.
1e SITA Harderwijk 27-9    
2e PDC toppers 26-10 3 x  
3e JHD Dienstverlening 24-12 1 x   
4e Yenghe Foods 19-17 3 x   
5e Klarenbeek Timmerwerken 19-17    
6e Cafetaria en Catering van den Berg 18-18 1 x   
7e Van den Berg Glas 15-21    
8e Peter Epe Tuinhout 13-23    
9e Primera Tweelingstad 10-26 1 x   
10e Autobedrijf Kok 9-27   132

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info