Suez Bedrijven Dartcompetitie voor het 15de seizoen gestart

De bedrijven dartcompetitie is dit seizoen voor de 15de keer van start gegaan, er doen 12 teams mee.

Er hebben ook weer enkele verschuivingen in de teams voor gedaan: 

Klarenbeek Timmerwerken is nu v/d Bosch Installatie, Yenghe Foods is DAS Harderwijk (Drijvende Ambacht School), Mikado is B&B Bootverhuur, PDC Toppers heet nu Persgroep Harderwijk , Primera Tweelingstad is een convenant aangegaan met Zwet Multidienst en is nu Primera/Zwet  Multidienst.  v. Ramshorst Renault Nijkerk is een nieuw team dat dit seizoen voor het eerst in de competitie meegaat spelen.

DAS Harderwijk speelde zijn eerste wedstrijd tegen Autobedrijf Kok, bij de singles ging het aardig goed voor DAS en pakten ze drie van de vier punten, bij de koppels werden de puntjes netjes gedeeld , door de teams ronde te winnen wist Autobedrijf Kok het verlies te beperken tot 5-4.
Suez/de Paauw speelde tegen v.Ramshorst, hier was het voor de mannen van v. Ramshorst nog wel een beetje wennen en pakten ze bij de singles slechts 1 puntje, bij de koppels kwamen ze niet in hun ritme en verloren ze deze alle vier, maar de teams ronde was toch nog voor hen en werd het 7-2 voor Suez/de Paauw.

JHD nam het op tegen Primera/Zwet Multidiensten, JHD liet meteen zien dat ze vorig seizoen een waardig kampioen waren en pakten ze bij de singles 3 van de 4 punten, ook bij de koppels pakten ze 3 van de 4 puntjes en tevens was de teams ronde voor hen en verloor Primera/Zwet Multidiensten met 7-2. Jaap Verhoef gooide een 180er voor JHD.

Van den Berg Glas mocht tegen B&B Bootverhuur beginnen,  bij de singles pakte v/d Berg Glas meteen al 3 van de 4 punten, bij de koppels kwam B&B Bootverhuur  er in het geheel niet aan te pas en verloren ze deze alle vier, ze pakten nog wel de teams ronde waardoor de schade beperkt bleef tot 7-2 . Jan Kok gooide een 180er voor v/d Berg glas en Teunis Kok zette de hoogste finish op 142 voor v/d Berg.

Peter Epe Tuinhout speelde tegen v/d Berg Catering, hier was het bij de singles aardig spannend en werden de punten netjes gedeeld(2-2), bij de koppels ging het eerst ook mooi gelijk op maar door net iets beter checken pakte v/d Berg er 3 van de 4, ook was de teams ronde voor hen en verloor Peter Epe Tuinhout met 3-6 van hen.

Een mooie strijd was het tussen v/d Bosch Installatie en Persgroep Harderwijk, zowel bij de singles als de koppels werd er voor elk punt gestreden en hierdoor werden  de punten bij de singles als de koppels gedeeld waardoor de teams ronde de beslissing moest brengen. Deze werd nipt door Persgroep Harderwijk gewonnen wat de eindstand bepaalde op 5-4 voor hen. Ruud Bosman gooide voor de Persgroep zijn eerste 180er.
 
Stand  Punten 180 H.F.
1. JHD Dienstverlening 7-2 1  
2  Van den Berg Glas 7-2 1 142
3. Suez/de Paauw 7-2    
4. Cafetaria en Catering van den Berg 6-3    
5. Persgroep Harderwijk 5-4 1  
6. DAS Harderwijk 5-4    
7. Van den Bosch Installatie 4-5    
8. Autobedrijf Kok 4-5    
9. Peter Epe Tuinhout 3-6    
10. Primera/Zwet Multidienst 2-7    
11.van Ramshorst Nijkerk 2-7    
12. B&B Bootverhuur 2-7    

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info