Bedrijven dartcompetitie: v. Ramshorst Renault Nijkerk komt in zijn ritme

Door goed spel weet v. Ramshorst uit Nijkerk na enkele wedstrijden nu aardig in het dart ritme te komen. Het was in het begin even wennen daar ze een nieuw team waren in de bedrijfscompetitie, maar na nu enkele partijen gaat het een stuk beter.

Ze mochten ditmaal aantreden tegen B&B Bootverhuur, bij de singles pakten ze 3 van de vier punten.

Ook bij de koppels liep het aardig goed ondanks dat er hier wel voor iedere leg gestreden moest worden pakten ze 3 van de 4 punten en tot slot was ook de teams ronde voor hen en verloor B&B Bootverhuur met 7-2 van hen.

Autobedrijf Kok die het mocht opnemen tegen JHD had het bij de singles niet al te moeilijk en werden de punten netjes gedeeld, maar JHD deelde de koppels heel goed in en wist daardoor alle 4 de punten van autobedrijf Kok af te snoepen. De teams ronde werd toch nog nipt door Kok gewonnen waardoor het verlies beperkt bleef tot 3-6. Ruud Vledder gooide een 180er voor JHD Dienstverlening.

Een spannende strijd was het tussen v/d Bosch Installatie en v/d Berg Glas, bij de singles werden de puntjes netjes gedeeld, maar bij de koppels was v/d Bosch met 3 van de 4 punten te pakken net iets te sterk voor v/d Berg Glas die door de teams ronde te winnen nog wel het verlies wist te beperken tot 5-4.

Persgroep Harderwijk speelde een sterke partij tegen Cafetaria v/d Berg,  de persgroep wilde graag goed presteren om de aansluiting met de kop te behouden, cafetaria v/d Berg kwam er ondanks goed spel bij de singles niet aan te pas en verloor ze alle vier, bij de koppels werd er ook vrijwel voor iedere leg gestreden, maar was het de persgroep die telkens in de beslissende leg eerder wist te checken en er hier 3 van de 4 wonnen, tevens was de teams ronde voor hen en bepaalden ze de eindstand op 8-1. Remco v/d Steen gooide een 180er voor de Persgroep en Jari Jansen gooide een 180er voor Cafetaria v/d Berg.

Suez/de Paauw had een zware dobber aan Primera/Zwet  Multidiensten, er werd bij de singles voor iedere leg gestreden maar was het telkens weer Primera/Zwet die het punt binnenhaalde (1-3), bij de koppels vocht Suez/de Paauw zich weer aardig terug en werden de punten gedeeld, ook was de teams ronde voor hen wat het verlies beperkte voor Suez/de Paauw tot 4-5. Ricardo v Doorn gooide 2 180ers voor Primera/Zwet Multidiensten.

Drijvend Ambacht School Harderwijk nam het op tegen Peter Epe Tuinhout, bij deze partij waren de teams echt aan elkaar gewaagd daar zowel bij de singles als de koppels er voor iedere leg gestreden werd, DAS Harderwijk was zowel bij de singles als de koppels de gelukkigste om in de beslissende 5de leg te checken , ze pakten 3 punten bij de singles en de koppels tevens was de teams ronde voor hen en verloor Peter Epe Tuinhout met opgeheven hoofd met 7-2 van hen. 
 
Stand na 5 partijen Punten 180 H.F.
1 Van den Bosch Installatie 32-13 1x  
2 Suez/De Paauw 32-13 1x  
3 JHD Dienstverlening 30-15 5x  
4 Persgroep Harderwijk 29-16 5x  
5 Primera/Zwet Multidiensten 24-21 3x  
6 Drijvende Ambachtschool 20-21    
7 Van den Berg Glas 20-25 2x  
8 Van Ramshorst Nijkerk 19-26    
9 Cafetaria en Catering van den Berg 18-27 5x 154
10 Autobedrijf Kok 16-29    
11 Peter Epe Tuinhout 15-30 2x  
12 B&B Bootverhuur 11-32    

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info