Dart teams aardig aan elkaar gewaagd.

De dart teams waren deze keer aardig aan elkaar gewaagd. 

Autobedrijf Kok speelde een mooie partij tegen Barre Wienter.

Door sterk spel aan beide zijde werden de punten bij de singles netjes gedeeld(2-2), ook bij de koppels kon geen van beide teams de wedstrijd naar zich toe trekken en werden ook hier de punten gedeeld. Door de teams ronde te winnen ging de winst naar Barre Wienter met 5-4.  
Melvin Westerink gooide een 180er voor Kok.

Bij de wedstrijd tussen B&B Bootverhuur en Suez Harderwijk werd er ook voor ieder puntje gestreden.

De punten werden zowel bij de singles als de koppels netjes gedeeld, de teams ronde werd nipt door B&B Bootverhuur gewonnen wat de eindstand bepaalde op 5-4 voor hen.

Persgroep Harderwijk speelde een spannende partij tegen Primera/ Zwet.

Bij de singles werden de punten gelijkelijk gedeeld (2-2), bij de koppels was het zeer spannend en moest het telkens op de beslissende leg aankomen, ook hier werden de punten daardoor netjes gedeeld en door de teams ronde te winnen ging Primera/Zwet er met de winst van door. 5-4. Ruud Bosman gooide voor de Persgroep een 180er en Bert v/d Brink gooide de hoogste finish naar 120 voor Primera/Zwet.

Peter Epe Tuinhout mocht aantreden tegen v/d Berg Glas.

Het was net of ze het erom deden maar ook hier werden de punten bij de singles en de koppels netjes gedeeld daar ook hier de teams aan elkaar gewaagd waren, door de teams ronde te winnen ging de overwinning naar Peter Epe Tuinhout. Aalt gooide ook nog een 180er voor Peter Epe Tuinhout.

JHD dienstverlening speelde een bere partij tegen WAC Car cleaning.

Door het sterke spel van JHD kon WAC geen vuist maken tegen hen en werden alle punten bij de singles als de koppels aan JHD verloren, door ook de teams ronde te verliezen werd het 9-0 voor JHD. Julian Huisman gooide een 180er voor JHD en Sander Robben gooide een 180er voor WAC car cleaning.

Cafetaria/Catering v/d Berg had het zwaar tegen v/d Bosch Installatie.

Bij de singles kon v/d Berg maar 1 puntje pakken van de 4, ook bij de koppels verliep het voor hen niet geheel volgens plan en pakten ze ook hier maar 1 puntje, tevens werd de teams ronde ook ng eens door v/d Bosch gewonnen wat de eindstand bepaalde op 7-2 voor v/d Bosch. Peter Buis gooide nog wel een 180 er voor Cafetaria/Catering v/d Berg.

Stand na twee partijen.

Stand Punten 180ers H.F.
1. JHD Dienstverlening 16-2 1  
2. Persgroep Harderwijk 12-6 1  
3. Barre Wienter 12-6    
4. Suez Harderwijk 12-6    
5. Peter Epe Tuinhout 11-7 1  
6. V/d Berg Glas 9-9 1  
7. B&B Bootverhuur 9-9    
8. V/D Bosch Installatie 8-10    
9. Primera/Zwet 7-11   120
10. Cafetaria en Catering van den Berg 5-13 2  
11. Autobedrijf Kok 5-13 1  
12. WAC Car Cleaning 2-16 1  

Van den Berg Glas B.V.

Adresgegevens

Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454476

Meer info