Ekris BMW dealer MINI dealer

Ekris BMW dealer MINI dealer

De BMW en MINI dealer van Midden-Nederland

BMW I3 executive edition

De BMW i3 Executive Edition is standaard rijk uitgerust, maar heeft een fiscale waarde van minder dan € 50.000,-. Dit maakt de Executive Edition extra interessant voor zakelijke rijders!

Nieuwe BMW M8 Coupé en Competition

Het rijgevoel van een BMW M model is onmiskenbaar en dat kan de bestuurder nu nóg beter individueel afstemmen. BMW M lanceert een nieuw display en besturingssysteem voor de configuratie van aandrijflijn-, chassis- en rijhulpsystemen voor zijn high performance modellen.

BMW M5 Edition 35 jahre

Ter ere van het 35-jarige jubileum van de BMW M5 presenteert BMW M GmbH een speciale uitvoering: de BMW M5 ‘Edition 35 Jahre’.

De BMW X1 orange edition

Om te vieren dat de BMW X1 geproduceerd wordt in het Nederlandse Born, introduceren wij de BMW X1 Orange Edition. Een extra rijk uitgeruste BMW X1, gebaseerd op de BMW X1 sDrive20i Model xLine. 

BMW Private lease

Met BMW Private Lease rijdt u een gloednieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. U kunt uw BMW geheel naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Bovendien zitten vrijwel alle autokosten inbegrepen bij het maandbedrag. 

Topatleten naar Ermelo

Zaterdagavond 18 augustus 2018 zal in het centrum van Ermelo voor de 1e keer de ‘ERMELOOP’ worden georganiseerd. Op zaterdagavond 18-08-'18 genieten en.... zo trots als een 'pauw' finishen luidt de slogan. Jong en oud kan meedoen aan deze run.

Primeur voor Ermelo!

Door Lex Schuijl - Op zaterdagavond 18 augustus 2018 wordt in het centrum van Ermelo voor het eerst het hardloopevenement ‘ERMELOOP’ gehouden.

De nieuwe BMW X5 krachtig en expressief

Als u de nieuwe BMW X5 ziet, is er geen twijfel mogelijk: in elk detail herkent u kracht, leiderschap, sportiviteit en exclusieve elegantie. Geniet van elke kilometer en voel u thuis in de ruime cockpit, waarin alles draait om licht en luxe. 

20 Jaar BMW connecteddrive

Iedereen heeft het tegenwoordig over met het internet verbonden auto’s. BMW introduceerde deze technologie al in 1998. 

Nieuws BMW Ekris Nijkerk (video)

Drie jaar na zijn debuut krijgt de BMW 3 Serie Gran Turismo een decente update. Met onder meer LED-koplampen, nieuw vormgegeven bumpers en markante achterlichten.

Nieuws BMW Ekris Nijkerk

Wilt u onbezorgd rijden in een nieuwe BMW voor een vast maandbedrag? Profiteer nu van extra aantrekkelijke privé leasetarieven waarbij kosten voor afschrijving, rente, motorrijtuigenbelasting, onderhoud en reparatie, verzekering, internationale pechhulp en het vervangen van banden zijn inbegrepen.

Nieuws BMW Ekris Nijkerk

Rijden in een BMW i model is een unieke ervaring. Stelt u zich voor dat u in uw stoel wordt gedrukt, maar u hoort geen motorgeluid. Het hoge koppel is direct volledig tot uw beschikking. Dit wilt u zelf meemaken! 

Nieuws BMW Ekris Nijkerk

Bij aanschaf van een nieuwe BMW i3 of BMW i8 ontvangt u nu exclusief bij Ekris een gratis onderhoudspakket, gebaseerd op BMW Service Inclusive.

Nieuws Ekris BMW

BMW 2 Serie Gran Tourer. Dit is het eerste model van BMW dat standaard met 7 zitplaatsen wordt geleverd.

Nieuws Ekris BMW

De BMW 3 Serie heeft een kleine facelift ondergaan en in het najaar van 2015 komt BMW met het nieuwste vlaggenschip op de markt: de BMW 7 Serie.