Nieuws Ekris: De BMW 2 serie active tourer

Haal alles uit het leven: met de BMW 2 Serie Active Tourer. Hij biedt veel en neemt nog meer mee. En dat is vooral in het dagelijks gebruik een groot voordeel. 

Hectische situaties verwerkt hij met een speelse gelatenheid – jong, zelfverzekerd en vol in het leven

Maar ook altijd en overal sportief, dankzij krachtige 3- dan wel 4-cilinder BMW TwinPower Turbo motoren. Voor rijplezier tot aan de stadsgrenzen en daarbuiten.

Exterieur
Het exterieurdesign van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer heeft een opfrisbeurt gehad. Het nieuwe design brengt esthetiek en lifestyle samen in een moderne en eigentijdse crossover. Door een nieuwe raamlijn rond de A-stijl heeft u een beter zicht rondom de auto. De tweede generatie BMW 2 Serie Active Tourer heeft een lengte van 4,39 meter waardoor hij 3,2 centimeter langer is vergeleken met zijn voorganger. 

Interieur
Binnenin de BMW 2 Serie Active Tourer ervaart u een zee van ruimte. Het interieur is net als het exterieur compleet op de schop gegaan en heeft een geheel nieuwe vormgeving gekregen. Tevens is het interieur voorzien van optimaal geplaatste opbergruimtes zodat u uw spullen makkelijk kunt opbergen.

De voordelen van het kopen van een nieuwe BMW bij Ekris
Bij Ekris verdient iedere BMW de aandacht die het nodig heeft. Koopt u bij Ekris een nieuwe BMW? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet u maximaal van uw nieuwe auto. Wij benaderen u wanneer uw BMW toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

BMW 2 serie active tourer
 

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info