20 Jaar BMW connecteddrive

Iedereen heeft het tegenwoordig over met het internet verbonden auto’s. BMW introduceerde deze technologie al in 1998. 

Dat begon met de automatisch noodoproep en uitgebreide verkeersinformatie. Vervolgens was BMW de eerste met internet in de auto. En het eerste premium merk die apps van derden integreerde in de auto.

Connecteddrive BMW Ekris Nijkerk
In de afgelopen jaren heeft BMW het als ConnectedDrive gestaag uitgebreid met diensten die uw mobiliteit nóg veiliger en gemakkelijker maken. Vier met ons 20 jaar BMW ConnectedDrive en profiteer van 20% korting op deze digitale diensten. 
20 jaar ervaring connecteddrive BMW Ekris Nijkerk

Profiteer tot 29 mei aanstaande van de verlaagde prijs van ConnectedDrive Services, uw toegang tot de wereld van BMW ConnectedDrive. En kies uit geweldige diensten en applicaties met 20% korting: van kaartupdates en Online Entertainment tot Apple CarPlay voorbereiding.

BMW CONNECTED

BMW Connected is uw persoonlijke mobiliteitsassistent. Via de app stuurt u bestemmingen eenvoudig naar uw BMW. Hij herinnert u aan geplande afspraken en uw aankomsttijd deelt u eenvoudig via de navigatie met uw contacten. Uitgebreid met Remote Services kunt u diverse functies van uw BMW ook op afstand bedienen.

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION

Weet u áltijd als eerste waar de files staan? Met Real Time Traffic Information (RTTI) krijgt u meteen de slimste alternatieve route. Een gewilde dienst van BMW ConnectedDrive. Nu tijdelijk vanaf slechts 4 euro per maand.

PERSONAL ASSISTANT

Heeft u al een Personal Assistant? Een die 24/7 weet waar u lekker kunt eten of prima kunt overnachten. En dat meteen in uw navigatiesysteem zet. Een gewilde dienst van BMW ConnectedDrive die we u tijdelijk met 20% korting aanbieden.

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info