Ekris: BMW M4 Bloedsnel van A naar B

De nieuwe BMW M4 is de meest krachtige uitvoering van de nieuwe BMW 4 Serie.

Deze opvallende verschijning combineert kenmerkende Coupé looks met een sportieve rijervaring die u van een BMW M-model mag verwachten.

Eén ding is zeker: in de nieuwe BMW M4 gaat u nooit onopgemerkt voorbij.

Exterieur

De BMW 4 Serie Coupé is met zijn in het oog springende front van zichzelf al een verschijning die opvalt. De BMW M4 tilt dit design naar een sportiever en nog meer uitgesproken niveau. Het front van de BMW M4 wordt gekenmerkt door een volledig zwarte BMW nierengrille zonder omlijsting en compacte LED koplampen. Het Carbondak draagt bij aan een gewichtsvermindering en zorgt voor een verlaging van het zwaartepunt van de BMW M4. Aan de achterzijde ziet u twee M typerende uitlaateindpijpen die uit de diffusor knallen. Deze diffusor is optioneel verkrijgbaar in carbon.

Bij een sportieve auto horen velgen die dit karakter benadrukken. Dat is bij de BMW M4 absoluut het geval. Zo krijgt u voor 19" sloffen en achter 20". Extra sportief dus.

Interieur

Simpelweg de beste plek om te zitten in de BMW M4 is achter het sportstuur. Want wie wil er nou niet de touwtjes in handen hebben in een BMW M model? Het sportstuur in de BMW M4 is gemaakt van Carbon. Dit om ook binnenin een echt autosportgevoel te creëren. Dat autosportgevoel wordt nog verder versterkt door de M Carbon kuipstoelen met verlicht M4 logo. De stoelen bieden perfecte zijdelingse steun en optimaal comfort tijdens lange ritten.

Performance

De BMW M4 is uitvoerig getest op het circuit en dat is te merken. De nieuwe ontworpen 6 cilinder BMW motor levert topprestaties die u kunt verwachten van een BMW M-model. Kiest u voor de BMW M4 dan ligt er 480 pk onder de kap. Schakelen doet u zelf met de handgeschakelde zesversnellingsbak en van 0 naar 100 km/u is in 4,2 seconden. Is de BMW M4 Competition uw droomauto, dan levert de 6 cilinder motor 510 pk en is van 0 naar 100 km/u in 3,9 seconden gepiept.  

Eenmaal onderweg geniet u naast power van voortreffelijke wendbaarheid, precies stuurgedrag en een ongekende rijdynamiek. Dit is mede te danken aan de speciale M-specifieke setup van de ophanging.

Ontdekken

Wilt u meer ontdekken over de nieuwe BMW M4. Meldt u dan aan voor meer informatie, zo krijgt u automatisch het laatste nieuws over de BMW M4 in uw mailbox. Zo weet u bijvoorbeeld als een van de eersten wat de prijs van de nieuwe BMW M4 gaat zijn.

Blijf op de hoogte

BMW M4 Ekris Nijkerk

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info