Ekris zorghelden

Nu we allemaal in de greep zijn van het coronavirus, wordt meer dan ooit een beroep gedaan op zorgverleners. Die maken lange dagen en lopen flinke risico’s. Ook zijn er veel zorgverleners die geen auto tot hun beschikking hebben en zijn aangewezen op het (beperkte) openbaar vervoer. 

Wij als autoliefhebbers bij Ekris, willen graag onze waardering tonen aan deze harde werkers die het verschil maken voor zieke mensen. Daarom heeft Ekris drie auto’s beschikbaar gesteld voor deze zorghelden, zodat ze veilig en comfortabel naar hun werk kunnen rijden.

De zorghelden die hun MINI in ontvangst namen, zijn erg blij met de auto’s. Dit mooie maatschappelijke initiatief is tot stand gekomen in samenwerking met auto.nl die het #zorgheldenauto heeft opgericht. Inmiddels zijn er met dit initiatief in totaal al meer dan 269 zorghelden aan een auto geholpen.

ONZE ZORGHELDEN

Shahzad Tavakoli Rad
Shahzad werkt als arts op de afdeling chirurgie in het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht. Vanwege het Coronavirus is zij tijdelijk ook werkzaam op de Intensive Care van het ziekenhuis. Shahzad heeft geen auto en reizen met het openbaar vervoer is door alle genomen maatregelen geen optie. Daarom fietste zij naar haar werk de afgelopen dagen; één uur heen en één uur terug. Vooral na de loodzware (nacht)diensten vergde dat veel van haar energie, die ze nu zo hard nodig heeft. Met de zorgheldenauto wordt het woon-werk verkeer voor Shahzad een stuk aangenamer en veiliger, maar bovenal veel sneller! We wensen Shahzad heel veel succes de komende tijd.

Shahzad Tavakoli Rad zorgheldauto Ekris

Rieky Dikmans
Rieky Dikmans werkt op de Medische Psychiatrische Unit in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. Op deze afdeling liggen zieke mensen met psychische problemen die door hun ziekte vaak verward raken en daardoor psychische hulp nodig hebben. Ook dient deze afdeling als ondersteuning voor collega’s die in aanraking komen met ernstig zieke patiënten die psychische problemen hebben. Rieky en haar collega’s adviseren de collega’s dan over deze patiënten.

Normaal reist Rieky dagelijks met het Openbaar Vervoer naar haar werk, maar omdat zij tijdens haar werk in aanraking komt met Corona patiënten is het voor haar veiligheid en die van haar omgeving verstandiger om met de auto te reizen. Omdat Rieky zelf niet over een auto beschikt, is deze MINI Electric #Zorgheldenauto meer dan welkom om van Utrecht naar Amsterdam te reizen. Keep up the good work Rieky!

Rieky Dikmans zorgheldauto Ekris Nijkerk

Rozan Stoorvogel
Rozan werkt in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda als arts-assistent op de kinderafdeling. Door alle getroffen maatregelen is het reizen met het Openbaar Vervoer van Utrecht naar Gouda voor Rozan een zeer lange reis geworden. Om de gezondheid en veiligheid van de kinderen in het ziekenhuis niet in gevaar te brengen, is de zorgheldenauto voor Rozan een uitkomst. Daarmee heeft ze de meest veilige en comfortabele manier van reizen voor haar dagelijkse woon-werk verkeer. Ga zo door Rozan! Wij zijn trots op jou!

Rozan Stoorvogel zorgheldauto Ekris Harderwijk

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info