Exclusief bij Ekris BMW: BMW 8 serie Gran Coupé Edition Golden Thunder

Voor wie een BMW 8 Serie nog niet exclusief genoeg is hebben ze bij Ekris Utrecht nu echt iets unieks staan: De BMW M850i Gran Coupé Edition Golden Thunder. 

Vorig jaar geïntroduceerd door BMW en nu exclusief bij Ekris in Utrecht

Deze extraverte BMW 8 Serie is een opvallende verschijning door zijn goude accenten en is tevens de enige matzwarte BMW 8 Serie Gran Coupé Edition Golden Thunder in Nederland. Kiest u voor deze auto dan weet u zeker dat u nooit naast dezelfde auto geparkeerd zult staan. Gaat u voor goud?

Benieuwd geworden naar wat deze auto allemaal zo uniek maakt? Lees dan snel verder op deze pagina en u bent meteen verkocht. Offerte aanvragen.

Wat maakt deze auto zo uniek?

Going for gold
Een Golden Thunder Edition zonder gouden details, dat kan natuurlijk niet. Deze speciale uitvoering van de BMW 8 Serie dankt zijn naam aan tal van opvallende gouden accenten op de auto. Zo is de Golden Thunder Edition onder meer voorzien van:
  • Gouden striping die vanaf de voorkant, over de sideskirts, naar de achterkant loopt.
  • 20" gouden lichtmetalen M velgen met dubbelspaak design.
  • Gouden spiegelkappen. 
Frozen black
Eén van de zaken die deze BMW 8 Serie Golden Thunder Edition zo uniek maakt is de gekozen exterieurkleur. Er is namelijk niet gekozen voor Sapphire Black metallic, maar voor het matzwarte Frozen Black metallic. Door voor deze matzwarte kleur te kiezen wordt het stoere en rauwe karakter van deze sportieveling nog eens extra benadrukt.

Luxueus interieur
Aan de buitenkant springen de gouden accenten in het oog bij de Edition Golden Thunder, maar ook het interieur is niet vergeten. Dus mocht u even vergeten zijn dat u in een BMW 8 Serie Edition Golden Thunder rijdt, dan wordt u daar ook in het interieur subtiel op gewezen.

Bekijk hier de details

BMW 8 Serie Gran Coupe Edition Golden Thunder
 

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info