U blijft welkom bij Ekris

In de showroom en werkplaats maar ook online! Wij kunnen u nog steeds welkom heten bij Ekris. Onze Ekris-vestigingen zijn allemaal geopend volgens de reguliere openingstijden.

Uiteraard doen wij er met ons team alles aan om bij te dragen aan de inperking van het Corona virus.

Daarvoor hebben wij samen met onze importeur een beleid opgesteld om onze activiteiten veilig voor u en voor ons te kunnen uitvoeren. Daarbij volgen we vanzelfsprekend de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op.

Kom je liever niet naar de showroom? Dat begrijpen we. Wij helpen je online verder.

Onze contactmogelijkheden:

Contact
Gelukkig zijn er veel manieren om met ons in contact te komen ook als u liever niet fysiek de vestiging bezoekt. U kunt gebruik maken van e-mail, WhatsApp, telefoon, Facebook en Instagram.

Videobellen
Heeft u interesse in een BMW of MINI model en blijft u liever thuis? Neem dan contact op met de betreffende vestiging en plan uw afspraak om te videobellen met één van onze verkoopadviseurs. Zo kunt u toch persoonlijk contact hebben waarbij onze verkoopadviseur de auto uitgebreid aan u laat zien. Wilt u een videobelafspraak maken klik dan hier om een aanvraag in te dienen.

Proefritten 
Wilt u een proefrit maken, dan bent u van harte welkom bij één van onze vestigingen. Aanvullend bieden wij de mogelijkheid om de gewenste auto bij u thuis te ervaren middels een proefrit. Daarbij brengen wij de auto bij u thuis en nemen wij uiteraard wel bepaalde veiligheidsmaatregelen in acht, zie daarvoor onze veelgestelde vragen.

Aflevering aan huis
Staat de aflevering van uw nieuwe of gebruikte BMW of MINI gepland bij een van onze vestigingen maar komt u liever niet naar ons toe? Neem dan tijdig contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor het afleveren op locatie. Uiteraard treffen wij ook hierbij de voorzorgsmaatregelen.

Plan video beafspraak

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info