MINI Project 1.0

Dat je een MINI compleet naar wens kunt samenstellen wist je natuurlijk al lang. En dat een MINI op zichzelf al uniek is, mag waarschijnlijk ook geen verrassing voor je zijn.

Met accessoires kun je jouw MINI nog verder personaliseren. Bij Ekris willen we graag laten zien wat er allemaal mogelijk is.

In dit geval kozen wij voor een MINI 3-Deurs Cooper S en gingen we aan de slag.

Wat hebben we gedaan?
Wat we allemaal gedaan hebben? We zetten het even op een rijtje voor je.

Led Verstralers
Om te beginnen hebben we maarliefst vier LED verstralers gemonteerd op het front van de MINI 3-deurs, iets wat normaal gesproken niet mogelijk is. Door de verstralers wordt een klassieke rally look gecreëerd en valt deze MINI ook in het donker erg goed op.

Velgen en JCW Pro remsysteem
De 18" gouden velgen onder deze MINI zijn custom made. Eerst hebben wij de van oorsprong mat zwarte velgen ontdaan van lak en gezandstraald alvorens we deze in het goud konden poedercoaten. Achter deze unieke velgen springen de knalrode JCW remklauwen in het oog. Deze maken deel uit van het JCW Pro remsysteem, want van 0 naar 100 km/u is belangrijk, maar van 100+ naar stilstand is net zo belangrijk.

Gouden sierlijsten en jcw pro onderstel
Het zijn de details die het plaatje compleet maken. Zo ook op deze MINI. De sierlijsten rondom deze MINI zijn, net zoals de velgen, in het goud. Voor nog meer rijplezier en extra grip is deze MINI voorzien van het JCW Pro onderstel met instelbare verlaging. Zo kun je deze MINI 3-deurs nog net even wat dichter op het asfalt plakken. 

Special build, special offer
Ben jij net zo weg van deze special build MINI, voorzien van ruim € 12.000,- aan accessoires, als dat wij zijn? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Deze one of a kind MINI 3-deurs Cooper S kan namelijk van jou zijn en is nu extra aantrekkelijk. Voor € 49.950,- rijd jij in deze super dikke special build MINI Cooper S by Ekris en krijg je de € 12.000,- aan opties van ons cadeau. Aarzel niet, want we hebben er maar één.

 Meer informatie?

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info