Nieuwe MINI Countryman

De stoere SUV van MINI, de MINI Countryman, is vernieuwd! De nieuwe MINI Countryman is voortaan standaard uitgerust met een met leer bekleed stuurwiel en LED verlichting. Meer dan ooit kan de MINI Countryman nu helemaal naar wens worden samengesteld met een reeks optionele extra’s en originele MINI accessoires.

Zowel overdag als in duisternis zorgen de Union Jack achterlichten voor herkenbaarheid op de MINI Countryman.

EXTERIEUR
Het front van de MINI Countryman is vernieuwd en wordt gekenmerkt door een nieuw ontworpen grille. De grille is voorzien van een slanke, verchroomde omlijsting uit één stuk. Verder behoren LED koplampen en LED mistlampen nu tot de standaarduitrusting. De nieuwe voorbumper is volledig in carrosseriekleur en zorgt voor een strakke en hoogwaardige uitstraling.

Ook aan de achterzijde is de MINI Countryman vernieuwd. Naast de nieuwe achterbumper springen vooral de LED achterlichten met Union Jack design in het oog.

NIEUWE KLEUREN
Er is een ruime keuze aan exterieurkleuren, waaronder twee nieuwe kleuren. White Silver metallic en Sage Green metallic zijn vanaf de introductie verkrijgbaar op de nieuwe MINI Countryman. Optioneel kun je kiezen voor een Piano Black Exterior. Kies je hiervoor dan worden alle chromen delen van de koplampunits, achterlichten, grille en side scuttles vervangen door een hoogglans zwarte afwerking.

Nieuw in het assortiment velgen zijn de 17” lichtmetalen velgen in Channel SpokeBlack design en de 19” lichtmetalen velgen in Turnstile Spoke Two-Tone styling.

5 MOTORVARIANTEN
De nieuwe MINI Countryman is verkrijgbaar in 5 motorvarianten:
• MINI Cooper Countryman met 136 pk
• MINI Cooper S Countryman met 178 pk
• MINI Cooper S Countryman ALL4 met 178 pk
• MINI Cooper SE Countryman ALL4 met 220 pk
• MINI Cooper D Countryman met 150 pk

De MINI Cooper SE Countryman ALL4 is de hybride uitvoering van de MINI Countryman en standaard uitgerust met hybride-specifieke vierwielaandrijving. Volledig elektrisch kun je tussen de 55 en 61 kilometer rijden in de MINI Cooper SE Countryman ALL4.

Kijk hier voor alle infomatie.

MINI Contryman interieur
MINI Countryman achterkant
 

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info