De nieuwe BMW 3 serie Touring

De 6e generatie BMW 3 Serie Touring heeft zijn opwachting gemaakt! Al ruim 32 jaar is dit het sportieve succes van BMW.

Een gespierde sportieve atleet, zo toont de nieuwe BMW 3 Serie Touring. Strakke, scherpe lijnen en een dynamische vormgeving.

Hij is 76 mm langer dan zijn voorganger en ook in de breedte en hoogte is de auto iets gegroeid. De spoorbreedte voor en achter is ook gegroeid met respectievelijk 43 en 21 mm. Dit zorgt voor sportief en wendbaar rijgedrag.

TIJDELIJK AANBOD 3 SERIE

Kiest u nu voor de nieuwe 3 Serie Touring, dan heeft Ekris een mooi aanbod voor u. Tijdelijk stapt de snelle beslisser namelijk in een 330iA Touring voor de prijs van een 320i Touring. De BMW 330iA Introduction rijdt u dan voor € 49.542,-. Dat betekent een voordeel van € 3.630,-. De actie is geldig zo lang onze voorraad strekt.

INTERIEUR

De BMW 3 Serie Touring is niet alleen van buiten sportief, ook van binnen voelt u de sportieve ambiance. Daar zorgt het nieuwe standaard sportstuurwiel  voor. Deze is met leder bekleed en voorzien van multifunctionele knoppen, duimsteunen en verchroomde delen. Verder herkent u het Control Display en het BMW instrumentenpaneel. Het dashboard heeft een lichte vormgeving met verchroomde sierlijsten.

Nieuw ontworpen stoelen geven extra ruimte rond de schouders en ook meer hoofdruimte dan de stoelen in de vorige BMW 3 Serie Touring. Achterin ondervinden passagiers meer beenruimte en een gemakkelijke in- en uitstap. De achterbank biedt plaats aan drie kinderzitjes. 

INNOVATIEVE FUNCTIONALITEIT

De BMW 3 Serie Touring is natuurlijk geliefd om zijn omvangrijke bagageruimte. Deze is nog extra toegenomen bij het nieuwste model. Het totale laadvolume is toegenomen met 32 liter, dat maakt de totale inhoud maar liefst 500 liter.

Optioneel is Comfort Access te bestellen, waarmee de auto met de afstandsbediening automatisch ontgrendeld wordt wanneer de bestuurder in de buurt komt en bij het weglopen vergrendelt de auto vanzelf. Ook opent en sluit de achterklep automatisch met deze functie.

Uniek zijn de optionele anti-sliprails in de laadvloer. De rails komen automatisch omhoog zodra de bagageklep is gesloten. Daarmee is het schuiven van voorwerpen tijdens het rijden door de bagageruimte verleden tijd.   

RIJGEDRAG

Wat is er veranderd in het rijgedrag van de 3 Serie Touring, die altijd al een sportieve en comfortabele wegligging had? Het nieuwe model heeft een dynamische scherpte en een intensievere wendbaarheid en wegligging. Dit komt mede door een stijvere carrosserie en wielophanging. Daarbij is het zwaartepunt verlaagd en is het nieuwe model 10 kilogram lichter dan zijn voorganger.

De introductie van de slagafhankelijke demperregeling houdt de carrosserie veel stabieler bij het rijden over ongelijke wegen en bij een dynamische rijstijl in bochten.

Optioneel zijn het verlaagde M Sportonderstel en het Adaptief M onderstel met elektrisch geregelde dempers leverbaar.

MOTOREN EN PRIJZEN

Met de introductie in september komt BMW met drie benzine- en drie dieselmotoren. Per november komen er nog twee benzinemodellen en een dieselvariant bij. Volgend jaar zomer volgt ook een plug-in hybride versie van de BMW 3 Serie Touring

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info