BMW M5 Edition 35 jahre

Ter ere van het 35-jarige jubileum van de BMW M5 presenteert BMW M GmbH een speciale uitvoering: de BMW M5 ‘Edition 35 Jahre’.

Die is voorzien van de krachtigste motor uit de historie van het model, met een vermogen van 460 kW (625 pk), en talloze opwindende design- en uitrustingsdetails. Deze speciale uitvoering wordt geproduceerd in een beperkte oplage van wereldwijd 350 stuks en is vanaf juli dit jaar leverbaar.

Exclusieve BMW Individual onderdelen.

Het M gevoel en het exclusieve karakter van de high-performance sedan komt met extra intensiteit tot leven in de BMW M5 ‘Edition 35 Jahre’. Het uitgangspunt voor deze uitvoering is de BMW M5 Competition, waarvan de raceauto-achtige prestaties een nieuwe dimensie geven aan de sedan. Dat is te danken aan de V8-motor met M TwinPower Turbo techniek, het vermogen van 460 kW (625 pk) en het maximumkoppel van 750 Nm, gecombineerd met de bijzonder snelle reacties van de motor op het gaspedaal, het extra sportief afgestemde onderstel, de vierwielaandrijving M xDrive en het actieve M differentieel achter.

Het rijplezier dat de BMW M5 Competition biedt, kenmerkt zich door een krachtige acceleratie, optimale tractie, uitzonderlijke stabiliteit en wegligging. De controle over de auto is te allen tijde volledig. De BMW M5 Competition accelereert vanuit stilstand in 3,3 seconden naar 100 km/u en in 10,8 seconden naar 200 km/u.

Uiterlijk en interieur van de BMW M5 ‘Edition 35 Jahre’ zijn even indrukwekkend als de prestaties. Vooral de hoogwaardige M designelementen die speciaal voor het jubileummodel zijn ontwikkeld en de BMW Individual onderdelen verlenen de auto de status van een exclusief collectors item. Zijn opvallende uiterlijk komt optimaal tot zijn recht in de speciale BMW Individual carrosseriekleur Frozen Dark Grey II metallic. Die kleur is voorzien van een speciale pigmentatie die zorgt voor een zijdematte uitstraling. Nieuwe 20 inch lichtmetalen M wielen in Y-spaak styling, uitgevoerd in de kleur Graphite Grey, zijn exclusief voor het jubileummodel. Verder zijn de remklauwen van het standaard M compound remsysteem uitgevoerd in hoogglans zwart. Het M carbon-keramische remsysteem is optioneel ook leverbaar met goudkleurige remklauwen.

Als aanvulling op de multifunctionele M stoelen en de BMW Individual Merino vollederuitrusting in zwart met beige contraststiksel krijgt het interieur extra flair met interieurlijsten in goud geanodiseerd aluminium met carbonstructuur – een nouveauté. De oppervlakken met een fijne structuur schitteren exclusief subtiel. De lijsten zijn te zien rond het instrumentenpaneel, op de portierbekleding en op de middenconsole. De instaplijsten met de inscriptie M5 ‘Edition 35 Jahre’ en een gelaserde gravure met de tekst “M5 ‘Edition 35 Jahre’ 1/350” op de deksel van de bekerhouder in de middenconsole zijn twee bijzondere kenmerken van de jubileumuitvoering.

BMW M5 edition 35 jahre Ekris Harderwijk

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info