Nieuws Ekris Nijkerk: BMW i4

Maak kennis met de BMW i4. Het eerste volledig elektrische BMW model in de premium middenklasse. De BMW i4 zet de nieuwe standaard op het gebied van rijdynamiek, comfort op lange afstanden en design. Kiest u voor de BMW i4 dan kiest u voor stijl, maar ook voor een ronduit indrukwekkende rijervaring en ervaart u baanbrekende innovaties op het vlak van geautomatiseerd rijden. 

De BMW i4, volledig elektrische vierdeurs Gran Coupé

De BMW i4 kent een vanafprijs van € 60.697,- en wordt eind 2021 in onze showroom verwacht. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om een BMW i4 te gaan rijden dan kunt u nu alvast een geheel vrijblijvende offerte opvragen. Wilt u samen met één van onze verkoopadviseurs de BMW i4 volledig naar wens samenstellen? Wilt u weten wanneer u de BMW i4 aan de tand kunt gaan voelen, klik dan op 'Blijf op de hoogte' en wij vertellen u als eerste wanneer de BMW i4 beschikbaar is voor proefritten.

Kom langs bij Ekris BMW - stel uw BMW i4 naar wens samen
Online is de BMW i4 nog niet compleet samen te stellen, maar bij Ekris BMW kunt u de BMW i4 al wel helemaal naar wens samen stellen. Onder het genot van een kop koffie of kop thee vertellen onze verkoopadviseurs u graag alles over de mogelijkheden en helpen zij u bij het samenstellen van uw droom BMW i4. Wilt u graag de BMW i4 samen met één van onze verkoopadviseurs ontdekken, plan dan een showroombezoek in bij één van onze vestigingen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

Exterieur
Sportieve elegantie met de functionaliteit van een echte BMW Gran Coupé. De BMW i4 combineert het moeiteloos. Een nieuwe stijl met een scherp en helder lijnenspel tekenen het exterieurdesign van de BMW i4. Met een lengte van 4.785 mm en een wielbasis van 2.856 mm biedt de BMW i4 ruim plaats aan vijf inzittenden. Bij het ontwerpen van de BMW i4 hebben de ontwerpers aandacht besteed aan het aerodynamische optimaliseren van deze elektrische vierdeurs gran coupé. Door de individualiseringsmogelijkheden kunt u het exterieur van uw BMW i4 volledig naar wens samenstellen.

Achterkant
De verticale BMW nierengrille valt direct op wanneer u vanaf de voorkant naar de BMW i4 kijkt. De nierengrille maakt de BMW i4 niet alleen heel herkenbaar, het heeft ook nog een extra functie. Achter het opvallende patroon in de grille zitten namelijk radarsensoren voor de veiligheidssystemen op de BMW i4 verstopt. 

Standaard is de BMW i4 uitgerust met full-LED koplampen. De minimalistische, U-vormige lichtbuisjes van de full-LED koplampen zijn een moderne interpretatie van de dubbele koplampen. Optioneel zijn adaptieve LED koplampen met BMW Laserlight en het anti-verblindingsgrootlicht BMW Selective Beam beschikbaar op de BMW i4.

Interieur
Modern en sportief van buiten, modern en sportief van binnen. De lijn van de buitenkant wordt bij de BMW i4 doorgetrokken naar het interieur. De cockpit is volledig op de bestuurder gericht en door de riante hoofd- en beenruimte achterin biedt de BMW i4 achterin plaats aan drie passagiers. Ook het interieur van de BMW i4 kunt u volledig naar wens samenstellen.

Cockpit
Achter het stuur van de BMW i4 kruipen is een waar feest. De cockpit heeft een premium ambiance van elegantie en moderniteit, met hoogwaardige materialen en nauwkeurig vakmanschap waarbij alles volledig gericht is op de bestuurder. De hoge zitpositie in de BMW i4 zorgt voor een sportieve zitpositie op de sportstoelen die standaard in de BMW i4 geleverd worden. Deze sportstoelen zijn optioneel verkrijgbaar met Memory Functie waarbij de stoelen ook elektrisch verstelbaar zijn. Het multifunctionele sportstuurwiel ligt lekker in de hand zodat u altijd perfect de BMW i4 onder controle houdt. 

Preformance
De BMW i4 beschikt over de vijfde generatie BMW eDrive technologie die bestaat uit aandrijfelektronica, laadtechnologie, hoogvoltage-accy en elektromotoren die samen met de besturingselektronica en transmissie zijn geïntegreerd in één behuizing. De elektromotoren van de BMW i4 hebben een efficiëntie van liefst 93 procent en behoren daarmee tot de beste in hun klasse. De BMW i4 is bij introductie leverbaar in twee modelvarianten, waaronder het allereerste BMW M model met volledig elektrische aandrijving.

Actieradius
Misschien wel het allerbelangrijkste wanneer u elektrisch wilt gaan rijden. De actieradius van uw elektrische BMW en de prestaties die daar bij komen kijken. De BMW i4 heeft een actieradius van 590 kilometer. Dit bereik wordt gerealiseerd door een samenspel van het efficiënte aandrijfsysteem, lichtgewicht constructie, aerodynamisch design en de krachtige hoogvoltage-accu. Het stroomverbruik van de BMW i4 wordt beperkt tot 16–20 kWh/100 km.

Interesse?
Heeft u interesse in de BMW i4 en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om de BMW i4 compleet naar wens samen te stellen? Plan dan een showroombezoek in bij de vestiging van uw voorkeur. Eén van onze verkoopadviseurs geeft u dan uitleg over alle mogelijkheden. Liever direct inzicht in de financiële mogelijkheden, vraag direct een vrijblijvende offerte aan. 

Offerte aanvragen

Plan een showroombezoek

BMW i4 Ekris Nijkerk BMW

 

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info