De nieuwe BMW 1 zelfverzekerd, sportief en opvallend!

De vernieuwde X1 heeft een verjongingskuur gehad. Dat is vooral te zien aan de voorbumper, de nieuwe Adaptieve LED koplampen en de kenmerkende grote grille.

Ook hier zijn de nieren voor het eerst met elkaar verbonden. Dat geeft de auto een imposante indruk. 

De achterzijde geeft ook een verfrissende indruk. De BMW X1 heeft een nieuwe bumper die standaard volledig in carrosseriekleur is. Deze noviteiten samen met de nieuw vormgegeven achterlichten maken dat de auto echt anders smoelt dan zijn voorganger.

Uitvoeringen:

xLine
Model xLine straalt robuuste sportiviteit uit. Het markante X karakter van het exterieur komt tot uiting in krachtige specifieke designelementen zoals de BMW nierengrille, de dorpels en de wagenbodembescherming. In het interieur creëren de ergonomische sportstoelen in combinatie met bijpassende interieurlijsten de juiste ambiance voor het volgende avontuur.

Sport Line
Uitgevoerd in Model Sport Line ziet de de BMW er nog dynamischer uit. Markante exterieur- en interieurdetails in zwart hoogglans zorgen voor een uiterst sportieve uitstraling. De sportstoelen voor bestuurder een voorpassagier met bekleding in Stof-Sensatec combinatie Anthrazit bieden maximaal comfort en optimale ondersteuning. De uitrusting wordt afgerond door onder meer het lichtpakket inclusief projectie van het X1 logo.

M Sport
Model M Sport verleent de BMW een nog sportievere noot. Behalve een met vele details verfijnde uitstraling van exterieur en interieur biedt Model M Sport nog meer rijplezier. Zo optimalisaeren het M Sportonderstel en het M Aerodynamicapakket de dynamische rijeigenschappen merkbaar.

Exterieur
Iedere beweging trekt de aandacht: de nieuwe BMW X1 maakt indruk met zijn markante vorm en met ieder detail. Zijn krachtige silhouet overtuigt met een lange wielbasis en korte overhangen. De opvallende nierengrille en de stoere bumper maken samen met de compacte adaptieve LED koplampen een extreem imponerende indruk. Het interieur doet daar dankzij elegantie en ruimte niet voor onder.

Interieur
Het interieur heeft een vernieuwde uitstraling. De Control Display heeft standaard een  6,5 inch scherm. Bij een navigatiesysteem komt optioneel een 8,8 inch scherm óf het nieuwe 10,25 inch Touch Control Display – dat te bedienen is via de BMW iDrive Controller. Via het Control Display is het infotainment te bedienen en het biedt toegang tot BMW ConnectedDrive. 

Plug-in hybride
Begin volgend jaar, vermoedelijk rond maart, komt BMW met een plug-in hybride van de BMW X1. Deze BMW X1 xDrive25e is voorzien van de nieuwste, vierde generatie BMW batterijtechnologie, waarmee de batterij een brutocapaciteit heeft van 9,7 kWh. Daarmee heeft u een actieradius van meer dan 50 kilometer elektrisch.

Voor ieder wat wils
Bij het vernieuwde model horen ook extra motor-transmissiecombinaties. De keuze is nu zeer uitgebreid, zodat er voor elke wens een geschikte uitvoering is. Behalve de X1 sDrive18i, sDrive16d, sDrive18d en xDrive18d zijn alle modellen standaard uitgerust met automaat.

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info