Nieuws Ekris BMW

BMW 2 Serie Gran Tourer. Dit is het eerste model van BMW dat standaard met 7 zitplaatsen wordt geleverd.

Nieuws Ekris BMW
 

De nieuwe BMW 2 Serie Gran Tourer staat 6 juni bij Ekris in de showrooms. Komt u langs?

 

BMW 2 SERIE GRAN TOURER - 6 JUNI.

 

Wij nodigen u graag uit voor de introductie van de BMW 2 Serie Gran Tourer op zaterdag 6 juni (10.00 - 17.00 uur). Dit is het eerste model van BMW dat standaard met 7 zitplaatsen wordt geleverd. Ideaal voor gezinnen met kinderen.

U leest alles over de Gran Tourer in de brochure, maar niets is leuker dan het zelf ervaren tijdens de introductie of gedurende een proefrit. U kunt hiervoor contact opnemen met uw vestiging.

STANDAARD MET 7 ZITPLAATSEN.

 

Aan zitplaatsen geen gebrek. Er is voldoende ruimte voor een half voetbal- of hockeyteam of samen met uw gezin voor een heerlijk weekend weg.

De Gran Tourer biedt u een zee aan ruimte en diverse handige opbergmogelijkheden. Op de achterbank kunt u zelfs 3 kinderzitjes plaatsen, waarvan de buitenste twee met ISOFIX. En laat u de zitrijen verdwijnen in de laadvloer dan wordt een bezoek aan het tuincentrum of de bouwmarkt ineens kinderspel...

LEVERBAAR MET 20% BIJTELLING.

 

Dankzij de krachtige maar efficiënte BMW TwinPower Turbo motoren is de Gran Tourer leverbaar met 20% bijtelling - zelfs met automaat. Daarmee is de Gran Tourer doordeweeks als zakenauto en in het weekend als gezinsauto een uitstekende keuze! De BMW 216d Gran Tourer rijdt u al vanaf € 255,- netto bijtelling per maand.

U kunt de Gran Tourer online configureren en uw configuratie versturen naar uw verkoopadviseur voor een offerte op maat.

   

 


Bent u ook benieuwd naar de rijbeleving, de ruimte en het comfort? Wij nodigen u én uw gezin van harte uit om geheel vrijblijvend een proefrit te maken in de Gran Tourer. Neem contact op met uw vestiging om de proefrit te plannen. Mogen wij u op zaterdag 6 juni verwelkomen tijdens de introductie van de Gran Tourer? 
 

  

 



   
 

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info