Boonen Fietsen Harderwijk

Boonen Fietsen Harderwijk

Fietsenzaak Harderwijk

Fietsen in binnenstad parkeren

Gaat u naar de binnenstad met de fiets? In de weekenden, met name de zaterdagavond, kan het wel eens druk zijn en is het lastig om uw fiets te parkeren. 

Laat gratis uw fietsverlichting maken

Op vrijdag 19 oktober kunt u vanaf 14.00 uur gratis uw fietsverlichting laten maken bij rijwielhandelaren in Harderwijk en Hierden. Het doel van de actie is om fietsers meer bewust te maken van goede verlichting op de fiets. 

Fietswrakken weg bij het NS-station

De Gemeente Harderwijk houdt binnenkort een opruimactie van fietswrakken bij het station. Wrakken die in de onbewaakte stalling staan worden in de week van de herfstvakantie (22 tot 28 oktober) verwijderd.

Vaste MTB-route Harderwijk-Ermelo

Na een voorbereiding van ruim anderhalf jaar waarin de twee wielerverenigingen, gemeenten, terreineigenaren en Patrick Jansen als routebouwer de handen ineen hebben geslagen is het dan nu zover. Er mag gebouwd worden.

Vijftigste ATB voor de Bruijn

Jerry de Bruijn uit Harderwijk fietst op zaterdag 9 december voor de 50e keer mee met de ATB (Mountainbike) tocht van de Veluwse Wieler Vereniging (VWV). Foto: Ermelo.NU

Gratis uw fietsverlichting maken

Op vrijdag 13 oktober kunt u uw fietsverlichting gratis laten repareren. Het gaat hierbij om eenvoudige reparaties zoals vervanging van lampjes en bedrading.

Gemeente nieuwsberichten week 40

Met deze week: Verzamel bladeren in bladkorven, vrijdag 13 oktober gratis reparatie fietsverlichting, huiseigenaren vertellen over hun duurzame huis en natuurlijk de aangevraagde en verleende vergunningen.  

Wat doe je als de fietslamp niet meer werkt?

De dagen worden snel korter en het wordt vroeger donker. Valt uw fietsende kind goed op? Veilig Verkeer Nederland wil u helpen dat uw kind veilig over straat kan. Hoe maakt u de fiets beter zichtbaar? 

Fietsen op de Veluwe is nu nog leuker geworden

Het fietsknooppuntennetwerk Veluwe dit voorjaar aanzienlijk aangepast. Met het toevoegen van 400 kilometer extra fietsmogelijkheden en 210 nieuwe knooppunten zijn er veel nieuwe routemogelijkheden bijgekomen. 
 

Fietsservice abonnement!

Fietsen zonder zorgen op een E-bike, ideaal voor uw werknemer voor een vast bedrag per maand inclusief onderhoud en verzekering.

Meimaand Fietsmaand 2017

De gebiedscoöperatie Gastvrije Randmeren stelt zich officieel kandidaat voor het gastheerschap Meimaand Fietsmaand 2017.

‘Fiets tovermiddel tegen stress’

Oud-Ermeloër Leo Steijn heeft genoeg beweegredenen om de fiets tot tovermiddel uit te roepen. Luister maar eens naar hem, dinsdagavond 25 oktober in Centrum de Zin, waar Steijn de aftrap geeft van de reisverhalenserie ‘Op Reis’.

Fiets Telweek

Na het succes van vorig jaar is er dit jaar ook weer een "Fiets Telweek" van maandag 19 tot en met zondag 25 september. 

Campagne fietsverlichting ‘Ik val op’

In aanwezigheid van wethouder Jeroen de Jong houdt Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid op 26 januari tussen 14 en 17 uur een fietsverlichtingsactie voor middelbare scholieren bij het Christelijk College Nassau Veluwe (CCNV). 

Aanpassingen Oranjelaan Harderwijk

De Oranjelaan in Harderwijk is toe aan een opknapbeurt. Ook moet de laan straks goed aansluiten op de verkeerstunnel onder het station door, die momenteel gerealiseerd wordt.