Aanpassingen Oranjelaan Harderwijk

De Oranjelaan in Harderwijk is toe aan een opknapbeurt. Ook moet de laan straks goed aansluiten op de verkeerstunnel onder het station door, die momenteel gerealiseerd wordt.

Er is daarom een toekomstbestendig ontwerp gemaakt voor de Oranjelaan. Bewoners zijn betrokken bij dit ontwerp en naar aanleiding daarvan is het plan op bepaalde onderdelen aangepast. Vervolgens heeft het college het voorgestelde ontwerp van de Oranjelaan vastgesteld en als uitgangspunt genomen voor de aanbesteding. Inmiddels heeft de aanbesteding plaatsgevonden.

Aannemer Hoornstra Ophof Infra voert de werkzaamheden uit. De huidige bomen en laanstructuur blijft hierbij gehandhaafd. De reconstructie van de Oranjelaan start eind juni en is naar verwachting half oktober afgerond. Uitvoering zal in fases worden uitgevoerd. Op de gemeentelijke website kunt u via tekeningen het uitvoeringsontwerp en de fasering van de werkzaamheden bekijken.
 
Vragen?
Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u vanaf 22 juni wekelijks op donderdag tijdens het inloopuur van 14.00 tot 15.00 uur in de directiekeet terecht. De directiekeet staat tegenover Oranjelaan 25 en is te herkennen aan het logo van Hoornstra Infrabouw. Als het bezoeken van de directiekeet niet mogelijk is, dan kunt u een afspraak maken. De uitvoerder komt dan bij u thuis. Het is ook mogelijk om uw vraag per e-mail te stellen, [email protected]. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 3 werkdagen te beantwoorden. 
 

Boonen Fietsen Harderwijk

Adresgegevens

Mecklenburglaan 2
3843 BP Harderwijk

Telefoon

T. 0341-412120

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 8.30 - 18.00 uur
Wo 8.30 - 18.00 uur
Do 8.30 - 18.00 uur
Vr 8.30 - 18.00 uur
Za 8.30 - 16.00 uur
Zo Gesloten
Meer info