Boonen Fietsen: Een e-bike koop je toch niet??

Woon je net te ver van je werk, waardoor je eigenlijk altijd de auto pakt, omdat je gewone fiets net niet voldoet op zo'n afstand?

Dan is het fietsservice abonnement van Boonen Fietsen echt iets voor jou.

Investeren in een nieuwe e-bike is dan namelijk niet nodig, vertelt Arjan Boonen in zijn fietsenwinkel in Harderwijk. 'We zagen dat mensen niet in een e-bike wilden investeren, want die kosten snel een paar duizend euro. Om die reden gaan ze met de auto naar het werk, terwijl dat helemaal niet nodig is,' gaat hij verder terwijl we naar zo'n e-bike lopen.

'Bij ons sluit je een contract af en betaalt slechts een klein bedrag per maand gedurende 4 jaar. Bovendien is er geen BKR check. Je krijgt dan bijvoorbeeld voor € 59,00 per maand zo'n spiksplinternieuwe e-bike als deze tot je beschikking,' zegt Arjan terwijl hij de fiets uit de standaard haalt. 'Probeer 'm maar even.' Je betaalt de fiets dus met je km-vergoeding van je werkgever en na 3 jaar heb je de mogelijkheid de fiets in te ruilen voor een ander model.

In de tussentijd ben je wereldwijd verzekerd en geniet van je van maximale service en onderhoud: 100% fietsgarantie en 100% accugarantie. Zo'n e-bike kan 25 tot 45 km. per uur dus je hoeft niet eens echter eerder je bed uit op je werkdag, bespaart wel het milieu en wellicht ook parkeergeld en andere autokosten.

Wat voor jou? Loop eens binnen en laat je informeren onder het genot van een kopje koffie.

Boonen Fietsen

Tekst: Bold Projecten

 

Boonen Fietsen Harderwijk

Adresgegevens

Mecklenburglaan 2
3843 BP Harderwijk

Telefoon

T. 0341-412120

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 8.30 - 18.00 uur
Wo 8.30 - 18.00 uur
Do 8.30 - 18.00 uur
Vr 8.30 - 18.00 uur
Za 8.30 - 16.00 uur
Zo Gesloten
Meer info