Boonen Fietsen Harderwijk breidt assortiment uit met Santos Fietsen!

Boonen Fietsen is sinds jaar een dag een begrip in Harderwijk en omstreken. Het bedrijf bestaat sinds 1950. De opa van Arjan Boonen is destijds gestart aan de Fokko Kortlanglaan. 

In 1969 zetten zijn ouders het bedrijf voort op de huidige locatie aan de Mecklenburglaan. Arjan is opgegroeid tussen de fietsen en samen met zijn vrouw Marieke is hij sinds 2001 de trotse eigenaar van het familiebedrijf

Bij Boonen Fietsen vind je fietsen van gerenommeerde merken als Bergamond, Giant, Cortina, Victoria, Alpina en Popal. En sinds maart van dit jaar is daar wel een heel bijzonder merk aan toegevoegd; Santos Bikes uit Nieuw-Vennep. Santos heeft als doel om voor elke fietser de best mogelijke fiets te bouwen. Elke Santos fiets wordt op maat gemaakt en is volledig naar de smaak van de koper te customizen. De fiets kan bijvoorbeeld in meer dan 50 framekleuren uitgevoerd worden! 

“Je wordt niet zomaar dealer van deze bijzondere fietsen” vertelt Arjan. “We zijn 2 à 3 jaar in gesprek geweest met Santos en zijn dan ook heel blij met het dealerschap”.

De fietsenmarkt is de afgelopen jaren sterk veranderd en veel fietsen worden online gekocht. Met de komst van Santos onderscheidt Boonen zich van andere fietsenzaken in de regio. Santos fietsen zijn alleen via een dealer verkrijgbaar en worden niet online aangeboden. Wel kun je bij Santos in Nieuw-Vennep een afspraak maken om daar alle modellen bekijken en testen. Santos zoekt zijn dealers met zorg uit. Zo moet je naast een aantal showmodellen ook alle beschikbare accessoires als zadels, sturen, dynamo’s en verlichting op voorraad hebben. Al met al een hele investering.
 
Omdat elke Santos fiets volledig naar de wens van de klant wordt samengesteld raadt Boonen geïnteresseerden aan om een afspraak te maken. Dit kan ook buiten de reguliere openingstijden in de avonduren of op maandag als de winkel gesloten is. Aan de hand van de Santos Configurator wordt de fiets, custommade voor je samengesteld. Jouw fiets is dus echt uniek. En ben je toe aan wat ondersteuning tijdens het fietsen? Elke Santos fiets kan omgebouwd worden naar een elektrische variant waarbij de leverancier maar liefst 5 jaar garantie op de batterij aanbiedt.
 
Hoewel Santos fietsen erg solide zijn hebben ze jaarlijks onderhoud nodig. Hiervoor kun je vanzelfsprekend ook bij Boonen terecht.
 
Sinds 1 januari jl. is het zelfs mogelijk om een Santos fiets te leasen. Het kabinet heeft de fiscale bijtelling teruggebracht. Hierdoor is de regeling zowel voor jou als voor je werkgever heel aantrekkelijk. Wil jij zakelijk fietsen of je medewerkers coronaproof naar de zaak laten komen? Arjan Boonen vertelt je graag meer over de mogelijkheden.
 
Boonen fietsen

Santos fiets blauw Boonen Fietsen Harderwijk dealer

Boonen Fietsen Harderwijk

Adresgegevens

Mecklenburglaan 2
3843 BP Harderwijk

Telefoon

T. 0341-412120

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 8.30 - 18.00 uur
Wo 8.30 - 18.00 uur
Do 8.30 - 18.00 uur
Vr 8.30 - 18.00 uur
Za 8.30 - 16.00 uur
Zo Gesloten
Meer info