Fiets Telweek

Na het succes van vorig jaar is er dit jaar ook weer een "Fiets Telweek" van maandag 19 tot en met zondag 25 september. 

De Fiets Telweek is een initiatief om zoveel mogelijk fietsbewegingen in kaart te brengen en om inzicht te krijgen in het landelijke fietsgedrag en hierop het fietsbeleid te ontwikkelen en de fietsinfrastructuur te verbeteren.

Harderwijk, als fietsstad, ondersteunt uiteraard wederom dit initiatief. Vorig jaar waren er al veel deelnemers in onze gemeente en dat geeft een goed beeld van de fietsbewegingen. 

Fiets je mee?

Meten is weten én verbeteren. Hoe meer fietsers meedoen, hoe meer waardevolle informatie er wordt verzameld. Daarom wordt heel Nederland gevraagd om zich aan te melden. Dit kan door de Fietstel-app op een smartphone te downloaden (Google Play Store (Android) of iTunes App Store (Apple iOS)) en vrienden erop attent te maken om dit ook te doen.

Op 19 september begint de app het persoonlijke fietsgedrag automatisch te meten. Het onderzoek duurt een week. Om mee te tellen – en bovendien kans te maken op een gloednieuwe Veloretti designfiets - hoeven deelnemers in die week alleen met locatievoorzieningen aan op de fiets te stappen!

Boonen Fietsen Harderwijk

Boonen Fietsen Harderwijk

Adresgegevens

Mecklenburglaan 2
3843 BP Harderwijk

Telefoon

T. 0341-412120

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 8.30 - 18.00 uur
Wo 8.30 - 18.00 uur
Do 8.30 - 18.00 uur
Vr 8.30 - 18.00 uur
Za 8.30 - 16.00 uur
Zo Gesloten
Meer info