OrangeTalent

OrangeTalent

Ambitie aan. Blink uit.

OrangeTalent wint prestigieuze European Search Award

Het digitale bureau met vestigingen in Ermelo en Zwolle wint in Barcelona! OrangeTalent wint met de case voor De Barbecue & Buffetten Boer de European Search Award in Barcelona. Het evenement werd gehouden op 26 mei in het exclusieve Casa Llotja de Mar.
 

7 tips om effectief thuis te werken

Trending topic in maart, maar ook nu weer relevant: thuiswerken. We willen ervoor zorgen dat we deze turbulente periode zo snel mogelijk achter ons te kunnen laten. Daarom worden wederom geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te werken. En dat kan nog wel een uitdaging zijn. OrangeTalent geeft je 7 tips waarmee jij, ook thuis, effectief aan de slag kan!
 

OrangeTalent is op zoek naar een projectmanager

Als projectmanager ben je de schakel tussen opdrachtgever en onze medewerkers en er verantwoordelijk voor dat kleine tot middelgrote projecten correct en efficiënt worden uitgevoerd. Tijd, kwaliteit, budget en communicatie; daar stuur je op.

Vacature: Digital marketing consultant

Orange Talent is op zoek naar een digital marketing consultant. Wil jij jouw ervaring met online marketing inzetten om de ambities van onze opdrachtgevers te realiseren? En wil je deel uitmaken van een fanatiek en vooral gezellig team? Dan maakt Orange Talent graag kennis met je!

‘Ik zie dat mijn stijl zich echt ontwikkelt’

Een foto die zo’n honderd keer gedeeld werd op Facebook. Meer was er niet nodig voor een vliegende start van de carrière van Diane Jansen (32). “In februari 2015 had ik mijn eerste opdracht. Ik had kort daarvoor voor een paar tientjes wat bierlogo’s op een krijtbord gezet. 

Kinderen leren programmeren

Programmeren gaat een belangrijke rol spelen voor kinderen. Het is op een aantal basisscholen al onderdeel van het onderwijsprogramma. Programmeren geeft kinderen meer inzicht in de achterkant van de apparaten die wij dagelijks gebruiken.

Het internet is voor iedereen

Je opent een willekeurige website je scant de pagina voor belangrijke koppen en afbeeldingen. Binnen enkele seconden vind je de informatie die je zoekt of interessant vindt. Zo eenvoudig is het voor een niet-beperkte gebruiker.