Ben jij op zoek naar een uitdagende baan, Orange Talent heeft diverse vacatures openstaan

Orange Talent is het digitale bureau dat ideeën tot leven wekt. Als digitaal regisseur hebben wij de expertise om goede ideeën te vertalen naar klinkende resultaten voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan, Orange Talent heeft diverse vacatures openstaan

Vacature SEO en SEA Specialist 40 uur per week. 
Krijg jij er een kick van om de webshop van een detailhandel zo te laten groeien dat ze in 5 jaar tijd van de garage naar een nieuwgebouwd bedrijfspand moeten verhuizen? Zie jij jezelf de afzetmarkt van een grote koffie producent vergroten van b2b naar b2c via zoekmachinemarketing? Jij bedenkt de meest effectieve strategieën om bezoekersaantallen, engagement en omzet te laten groeien voor websites en webshops. Bekijk hier de volledige vacature.

Vacature Back-end Developer (Laravel) 32-40 uur per week
Enthousiast word jij wanneer je kan werken met een mooi nieuw framework, efficiënte code kan schrijven en kunt bouwen aan applicaties met ambitie. Energie krijg je van het bedenken, ontwikkelen en verbeteren van functionaliteiten. Supersnelle en gebruiksvriendelijke sites, shops en applicaties, jij maakt ze! Bekijk hier de volledige vacature.

Vacature Talentmanager 32 uur per week
Het aantrekken van talent en het behouden van talent is voor jou even belangrijk. Het schrijven van vacature teksten, social media content, mooie campagnes voor employer branding, candidate experience, sourcen en headhunten. Het opstellen van een ontwikkelplan voor werknemers en het behouden van de cultuur. Jij schudt het zo uit je mouw. Bekijk hier de volledige vacature.

Vacature Digital Designer (medior) 40 uur per week
Jij bedenkt en ontwerpt het niet alleen, jij weet je werk ook met overtuiging te presenteren en opdrachtgevers te laten uitblinken. Jij hebt een eigen visie op het gebied van design, je volgt ontwikkelingen op de voet, bedenkt strategische oplossingen en bent een bron van inspiratie. Bekijk hier de volledige vacature.

Geen vacature voor jou? Of ben je freelancer?

Trek die stoute schoenen aan en stuur ons een open sollicitatie

OrangeTalent

Adresgegevens

Jagerserf 24
3851 SM Ermelo

Telefoon

T. 0341-561341

Openingstijden

Ma 8.30 - 17.30 uur
Di 8.30 - 17.30 uur
Wo 8.30 - 17.30 uur
Do 8.30 - 17.30 uur
Vr 8.30 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info