Vacatures OrangeTalent Ermelo

OrangeTalent Ermelo is op zoek naar personeel. Zij zijn op zoek naar een online marketeer, een back-end developer en er is een stageplek voor een digital designer.

Vacature Online marketeer met ervaring

Voor wie de online wereld geen geheimen heeft.

Meedenken over klantsucces en het bedenken en meten van succesvolle campagnes. Jij zult het bij OrangeTalent in praktijk brengen en je collega’s hierop aansturen! Ben jij iemand die het aankan de marketingafdeling te professionaliseren en contact met opdrachtgevers te onderhouden? En ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Reageer dan direct! Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een ervaren online marketeer met uitstekende leiderschapsvaardigheden.

Vacature Back-end developer met Laravel ervaring

Jij krijgt energie van het bedenken, ontwikkelen en verbeteren van functionaliteiten. Bovendien maak jij supersnelle en gebruiksvriendelijke websites, webshops en applicaties. Jij weet exact waar de opdrachtgever tegenaan kan lopen wanneer de website is opgeleverd en daarop anticipeer jij. Ben jij ervaren of heb je het idee dat je jezelf in deze positie ziet? Ook nog ervaring met Laravel? Dat is mooi meegenomen!  

Dus: If ($you->job == ‘programmer’ && $you->currentWork == ‘sucks’)  {
    echo ‘Check this vacancy’;
    exit(‘Current work’);
}

Snap jij dit, of juist niet maar ken je wel iemand die dit snapt? Laat het ons weten!

Vacature meewerkstage digital design 

In deze stage kan jij al je passie kwijt voor het ontwerpen van digitale uitingen. Denk aan het vormgeven van websites, applicaties en social media content. Jij hebt continu de toekomstige gebruiker op je netvlies bij het vormgeven en jij zorgt ervoor dat de gebruiksvriendelijkheid optimaal is. Vooraf bedenk jij met behulp van je begeleider wie de doelgroep is waar je iets voor ontwerpt en leef jij je in wat hen bezig houdt. Tijdens deze stage staat jouw ontwikkeling voorop en worden jouw wensen centraal gezet. Meer weten?

Interesse? Mail naar (vacatures@orangetalent.nl) of bel naar 0341-561341. Ook voor vragen of opmerkingen.

OrangeTalent

Adresgegevens

Jagerserf 24
3851 SM Ermelo

Telefoon

T. 0341-561341

Openingstijden

Ma 8.30 - 17.30 uur
Di 8.30 - 17.30 uur
Wo 8.30 - 17.30 uur
Do 8.30 - 17.30 uur
Vr 8.30 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info